ΑΙΓΕΑΣ: Συνεχίζεται η προετοιμασία – Προπονητής τερματοφυλάκων ο Χρήστος Πουρής

Spread the love

Με καθημερινές προπονήσεις στα γήπεδα Πλωμαρίου και Ιππείου συνεχίζεται η προετοιμασία του Αιγέα, που θέλει να είναι έτοιμος με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων πρώτα για το κύπελλο Ελλάδας, εκεί όπου δήλωσε κανονικά συμμετοχή και μετά για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. 

Οι ρυθμοί στις προπονήσεις έχουν ανέβει αρκετά τις τελευταίες μέρες με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν σε καθημερινή βάση υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γαβαλά και των συνεργατών του. Μάλιστα στο τεχνικό τιμ ως προπονητής τερματοφυλάκων εντάχθηκε ο Χρήστος Πουρής, ο οποίος διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία γι’ αυτό το πόστο, έχοντας κάνει σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Από κει και πέρα οι νέες μεταγραφές μαζί  με τους ποδοσφαιριστές που έχουν ανανεώσει από το περσινό ρόστερ έχουν δημιουργήσει οικογενειακό κλίμα, κάτι που  φαίνεται στις προπονήσεις.

Ως γνωστόν ο Αιγέας έχει προβεί στην απόκτηση τριών παικτών εκτός Λέσβου με τους Μάγκα, Τζανουλίνο και Καλιαμπάκα να προσδίδουν ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό. Πάντως ο αριθμός των παικτών που θα έρθουν στην ομάδα του Πλωμαρίου εκτός νησιού αναμένεται να αυξηθεί το επόμενο διάστημα, αφού είναι δεδομένο πως θα αποκτήσει στόπερ, αριστερό μπακ και σέντερ φορ. Μάλιστα εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό ο Αιγέας να ανακοινώσει τον παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, έχοντας συμφωνήσει σε όλα μαζί του. 

Τέλος, να αναφέρουμε πως το απόγευμα του Σαββάτου ο νταμπλούχος Λέσβου θα δώσει το πρώτο του φιλικό στο γήπεδο Πλωμαρίου με αντίπαλο την Cosmos FC, μια ομάδα που αποτελείται από πρόσφυγες. Το συγκεκριμένο φιλικό προετοιμασίας θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για τον Δημήτρη Γαβαλά ώστε να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του, που σίγουρα θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να αφομοιώσουν πλήρως αυτά που θέλει ο έμπειρος προπονητής. 

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση