Έμεινε στη μέση η εκλογή Προέδρου

Spread the love


Χωρίς Πρόεδρο παραμένει το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, μετά από την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου να κηρυχθεί έκπτωτος ο Στρατής Γελαγώτης λόγω οφειλών στη ΔΕΥΑΛ. Η απόφαση εκλογής του Παναγιώτη Δήσσου ακυρώθηκε από την ΑΔΑ επειδή ο ίδιος συμμετείχε στην Δημοτική Επιτροπή και χθες συγκλήθηκε νέα συνεδρίαση για την ψήφιση Προέδρου. Ωστόσο, η διαδικασία έμεινε στη μέση λόγω του ότι δεν έχει ορκιστεί για να αναλάβει καθήκοντα Δημοτικού Συμβούλου ο Σαράντος Δερεδίνης, στη θέση του Αποστόλου Βαρελτζή από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης που επίσης κηρύχθηκε έκπτωτος λόγω χρεών  στο Δήμο Δυτικής Λέσβου. Ο κ. Δερεδίνης θα κληθεί πιθανότατα σήμερα για να ορκιστεί και κατόπιν θα συγκληθεί η τρίτη κατά συνεδρίαση για την εκλογή του νέου Προέδρου του Οργάνου.

Παράλληλα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και στη σύνθεση της Δημοτικής Επιτροπής, τόσο λόγω της αποχώρησης του Π. Δήσσου, όσο και εξαιτίας της αντικατάστασης του Απ. Βαρελτζή, που επίσης συμμετείχε στην Επιτροπή.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση