ΤΟΠΙΚΟ: Δυο ανανεώσεις και μια μεταγραφή ο Όλυμπος

Spread the love

Την ανανέωση της συνεργασίας με δυο ποδοσφαιριστές και την πραγματοποίηση μιας μεταγραφής ανακοίνωσε ο Όλυμπος, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ του εν όψει της νέας χρονιάς. Την φανέλα της ομάδας της Αγιάσου θα φοράει από δω και στο εξής ο νεαρός αμυντικός μέσος, Χάρης Δουβαλέτας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στον Αετό Λουτρών, ενώ έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Οδυσσέα Ελύτη. Στο κομμάτι των ανανεώσεων ο Όλυμπος διατηρεί στο δυναμικό του δυο ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της Α΄ Κατηγορίας. Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Χρυσάφη και τον ακραίο μπακ-χαφ Γιώργο Ευαγγελέλλη, οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα της Αγιάσου και στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. 

 

Κανονικά με 10 ομάδες η Α΄ Κατηγορία

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων στα τοπικά πρωταθλήματα και στο κύπελλο Λέσβου. Στην Α΄ Κατηγορία δήλωσαν τελικά συμμετοχή και οι 10 ομάδες, με δυο εξ αυτών να το κάνουν στην εκπνοή της προθεσμίας. Στην Β΄ Τοπική πάμε ολοταχώς για έναν όμιλο των 15 ομάδων, με καινούργια σωματεία στην κατηγορία να είναι η Αναγέννηση Αγιάσου, ο Απόλλων Βουναρακίου και ο Παπάδος Γέρας. 

Ακόμη στο κύπελλο Λέσβου όπου η συμμετοχή για τις ομάδες της Α΄ Κατηγορίας είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με πληροφορίες από την Β΄ Κατηγορία δήλωσαν συμμετοχή μόλις δυο σωματεία. Τέλος, στη Λήμνο οκτώ θα είναι και φέτος οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα. 

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση