Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εγκαινιάστηκε το γήπεδο Λουτρών

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ

 

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι τα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο των Λουτρών. Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν μέλη της Δημοτικής Αρχής, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Σπύρο Γαληνό, ο Αντιπεριφερειάρχης Στρατής Κύτελης, ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Βουνάτσος, καθώς και παράγοντες του ποδοσφαίρου και πλήθος κόσμου.

Ο Βασίλης Μαμώλης που πήρε αρχικά τον λόγο ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν να υλοποιηθεί το έργο που ήταν  ένα αίτημα χρόνων για την περιοχή, ενώ ήταν εμφανώς συγκινημένος αφού για τον ίδιο ήταν ένα όνειρο ζωής που υλοποιήθηκε μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Από την πλευρά του ο Σπύρος Γαληνός υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα γήπεδα με χόρτο, όπως αυτό της Μόριας που έχει σειρά, των Παμφίλων και του Μεσοτόπου, ενώ για μια ακόμη φορά υπενθύμισε την δέσμευσή του για το κολυμβητήριο.

Το παρών επίσης στα εγκαίνια έδωσαν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αετού (και ο Μιχάλης Παυλής), τόσο οι παλιότεροι όσο και οι νεότεροι, αλλά και η σημερινή ομάδα με τις ακαδημίες, οι οποίοι αγωνίστηκαν κιόλας, ενώ ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι άπαντες στάθηκαν στον αείμνηστο Γιώργο Σκούφο ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που ανέδειξε τον Αετό, ενώ απονεμήθηκε και τιμητική πλακέτα στην κόρη του Νίκα που ήταν παρούσα.

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img