ΔΕΝ θέλω άλλη πρόοδο, μπούχτισα!!!!!!!!!!!

Spread the love

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

 *** Κύριε Μητσοτάκη, αυτή η «κατακράτηση ακρίβειας» που προσπαθείς να πετύχεις τόσα χρόνια, μήπως έχει σχέση με την «κατακράτηση ούρων»; Λέω… 

*** Ρε τι γίνεται; Με πήραν τηλέφωνο και με ρωτούσαν αν επιθυμώ να κάνω κάποιο χειρουργείο εντός 2 ημερών δωρεάν σε Δημόσιο Νοσοκομείο. Τώρα να προλάβω που έχει και προσφορά μαζί, μια ανάλυση αίματος και μια ανάλυση ούρων!!!!! Αυτό θα πει ΠΡΟΧΟ σύστημα υγείας. Μπράβο Άδωνη. Μόνο να μου τον κατηγορείτε ξέρετε αχάριστοι!!!!

*** Κυρά μου, η μαγκιά σαν γυναίκα είναι, να αξίζεις κι όχι να κοστίζεις

*** Ρωτώ την Όλγα: Τι κοπέλα μου είναι για σένα πιο ενοχλητικό και σου την σπάει τώρα το καλοκαίρι; Και τι μου απαντά; Βασίλη μου τα μυρμήγκια «μπαίνουν παντού»… ακάλεστα!!!!!! 

*** Εγώ ΕΥΤΥΧΩΣ μεγάλωσα με Λοΐζο-Ξαρχάκο-Χατζηδάκι-Θεοδωράκη-Ζορμπαλά-Κουγιουμτζή-Πλέσσα-Λάδη-Κατσούλη-Ρεπάνη-Διονυσίου-Καζαντζίδη-Μοσχολιού-Ζαμπέτα-Χαλκιά-Τσιτσάνη-Τσετίνη-Αναγνωστάκη, και άλλους ογκόλιθους του τραγουδιού, και μόλις άκουσα προχτές στο Καλλιμάρμαρο (το αφιέρωμα που είχανε για τον στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο) την Χαρούλα να τραγουδά τον «Αρχηγό» έκλαψα. Εσύ θα δάκρυζες φιλαράκι; Λοιπόν άσε με, με το Ελλαδάκι του σήμερα και την κλαρινονεολαία του, που γουστάρουν από αοιδούς τελευταίας κοπής  γυφτοτσιφτετελιές και αδερφοζεϊμπέκικα. Έτσι απλά ρωτώ.

***Ελληνάκο, το κινητό σου το φόρτισες, το μυαλό σου το φόρτισες;;;; Μη μου πεις πάλι ότι σε τρία χρόνια θα πάρεις καινούργιο «φορτιστή»!!!!

*** Οι κατ’ εξοχήν ένοχοι της πολιτικής σας περιδίνησης κύριοι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, λουφάζουν στην στάνη της Νέας Αριστεράς ως άχραντες και αμόλυντες παρθένες σιωπηλοί και τρίβουν τις «λερωμένες τους παλάμες» μακριά από τα ΜΜΕ όπου εσείς ξευτιλίζεστε καθημερινά. Μωρέ μπράβο ωραίοι Αριστεροί είσαστε… Πήρατε το ηθικό πλεονέκτημα, και το κάνατε κομπλεξικό μειονέκτημα!!!!!!!

*** Στέφανε, τουλάχιστον πρόλαβες και παντρεύτηκες σαν Αρχηγός!!! 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση