Το τάμα της Μηλένας και της Ζωής στον Ταξιάρχη

Spread the love

Το  κουπί από το σκάφος τους θα αφήσουν σήμερα οι Ολυμπιονίκες Μηλένα Κοντού και Ζωή Φίτσιου στην εικόνα του Ταξιάρχη Μανταμάδου εκπληρώνοντας (μία ημέρα πριν την αναχώρηση της Ζωής από τη Μυτιλήνη) το τάμα τους. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι μπροστά στις μεγάλες αναμετρήσεις κατά τις οποίες βγήκαν νικήτριες είχαν προσευχηθεί στους Αγίους Ταξιάρχες.

Χωρίς δημοσιότητα και μάλιστα από το περιβάλλον τους εκφράστηκε η επιθυμία να μην παρίστανται δημοσιογράφοι, οι δύο Ολυμπιονίκες  μαζί με τον πρώτο προπονητή της Μηλένας, Αρίστο Βογιατζή  ξεκίνησαν με τα ποδήλατα από τη Μυτιλήνη για να φτάσουν στο προσκύνημα των Ταξιαρχών του Μανταμάδου και να καταθέσουν το κουπί από το σκάφος τους μπροστά στη θαυματουργή εικόνα.

Ήδη το δυο κορίτσια κινούνται με ταχύτητα προς το Μανταμάδο και εκτιμάται ότι αργά το μεσημέρι θα βρίσκονται στο ναό ο οποίος μέσα στα τόσα τάματα που έχουν καταθέσει απλοί πολίτες αλλά και πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες στο παρελθόν, θα έχει σε ξεχωριστή θέση και το κουπί από το σκάφος της Μηλένας και της Ζωής που γέμισαν με υπερηφάνεια τη Λέσβο.

Μάλιστα oι μεγάλες αθλήτριες διερχόμενες από την περιοχή της Ξαμπέλια βρέθηκαν μπροστά σε ένα μπουρίνι μέσα από το οποίο ωστόσο πέρασαν απτόητες με τα ποδήλατα χωρίς να κάνουν στάση καθώς τίποτα δεν πρόκειται να τις σταματήσει από το να εκπληρώσουν το τάμα τους σήμερα, καθώς αύριο αναχωρεί η Ζωή από τη Μυτιλήνη.

Στο ναό τα δύο κορίτσια θα υποδεχθούν οι εφημέριοι και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος ο οποίος θα παραθέσει γεύμα προς τιμή τους.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση