Βασικός και στα δυο παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League ο Τάσος Χατζηγιοβάνης!

Spread the love

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Εθνική Ελλάδας τις υποχρεώσεις της στο Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε το δυο στα δυο στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου και φιγουράρει στην πρώτη θέση του 2ου γκρουπ της δεύτερης κατηγορίας του Nations League, μαζί με την Αγγλία, που όμως έχει πετύχει ένα γκολ λιγότερο. Η  Ελλάδα που επιχειρεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της, στην πρεμιέρα του Nations League νίκησε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την Φινλανδία με 3-0, ενώ την περασμένη Τρίτη για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Δουβλίνο, επικρατώντας 2-0 της Ιρλανδίας. 

Το ξεκίνημα της εθνικής μας ομάδας στη διοργάνωση είναι άκρως ενθαρρυντικό και παρότι το φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο είναι η Αγγλία, η αρμάδα του Γιοβάνοβιτς δείχνει ικανή να παλέψει για την πρώτη θέση και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία μαζί με την Αγγλία, που αποτελεί τον επόμενο αντίπαλο της Ελλάδας στα μέσα Οκτωβρίου. 

Στα ματς με Φινλανδία και Ιρλανδία υπήρχε και μυτιληνιό ενδιαφέρον καθώς ο δικός μας Τάσος Χατζηγιοβάνης ξεκίνησε βασικός και στα δυο παιχνίδια, παίρνοντας θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής της Τουρκικής Εγιούπσπορ χαίρει της εκτίμησης του νέου ομοσπονδιακού μας προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πιστεύει πολύ στις ικανότητες του 27χρονου εξτρέμ, τοποθετώντας τον στην αρχική ενδεκάδα και των δυο αναμετρήσεων, με τον Χατζηγιοβάνη να τον δικαιώνει έχοντας θετική παρουσία. 

Στο ματς κόντρα στην Φινλανδία έπαιξε ένα ημίχρονο, ενώ σε αυτό με την Ιρλανδία χρησιμοποιήθηκε 67 λεπτά. Να θυμίσουμε πως Χατζηγιοβάνης και Γιοβάνοβιτς είχαν συνυπάρξει στον Παναθηναϊκό, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας το 2022. Ο Χατζηγιοβάνης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ιρλανδία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρβο τεχνικό, ευχαριστώντας τον για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του και ότι θα κάνει το καλύτερο ώστε η Εθνική Ελλάδας να επιστρέψει ξανά στις μεγάλες διοργανώσεις.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση