Αυτό θα πει “πέρα βρέχει”…

Spread the love

Αυτό θα πει “πέρα βρέχει” για τη ΔΕΥΑΛ! Σκάφτηκε η οδός Παρασκευαΐδη μπροστά από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης για να περάσει αγωγός ύδρευσης και ο εργολάβος αφαίρεσε τα πλαστικά κολονάκια που οριοθετούσαν έναν διάδρομο από τον οποίο κάθε πρωί ανεβαίνουν οι μικροί μαθητές με τους γονείς τους ή και μόνα τους τα παιδιά, ώστε να είναι προστατευμένοι για να μην τους παρασύρει αυτοκίνητο. 

Ο εργολάβος τέλειωσε το έργο του και έφυγε χωρίς να ξαναβάλει τα κολονάκια στη θέση τους. Σιγά μη σκοτιστεί, ποιος θα τον ελέγξει;;; Ενδεχομένως να έχει πληρωθεί κιόλας από τη ΔΕΥΑΛ, η οποία ΔΕΝ απαίτησε η παράδοση να γίνει, όπως προβλέπεται με τα κολονάκια που προϋπήρχαν.  Αποτέλεσμα είναι τώρα γονείς και παιδιά να ανεβαίνουν χωρίς την έστω και νοητή προστασία από τα πλαστικά κολονάκια. Εντύπωση προκαλεί – ειδικά όταν πρόκειται για θέμα ασφάλειας μαθητών – η αδράνεια της διεύθυνσης του 9ου Δημοτικού Σχολείου, η οποία δεν έχει ενημερώσει γι’ αυτή τη σοβαρή έλλειψη το Δήμο. 

Πέρα βρέχει για τη ΔΕΥΑΛ, πέρα βρέχει για τη διεύθυνση του Σχολείου, γενικώς πέρα βρέχει στον τόπο μας. Αν όμως συμβεί το κακό και χτυπηθεί μαθητής από αυτοκίνητο,  τότε  να δούμε πού θα πάνε να κρυφτούν και η ΔΕΥΑΛ και η διεύθυνση του 9ου Δημοτικού και κάθε άλλος αρμόδιος!

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση