Πεδίο δόξης λαμπρό

Spread the love

Πηγαίνεις στην Επάνω Σκάλα, Τούρκοι. Πηγαίνεις στην προκυμαία, Τούρκοι. Πηγαίνεις στο Κάστρο και εκεί Τούρκοι, και στην αγορά Τούρκοι, Τούρκοι παντού! Να μάς το έλεγαν αυτό πριν από μερικά χρόνια ότι θα το ζούσαμε σε τέτοιο βαθμό δεν θα το πιστεύαμε. Έχουμε φτάσει τέλος Σεπτεμβρίου και ο τουρισμός πηγαίνει και έρχεται με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία. 

Αν σκεφτεί κανείς ότι ο πληθυσμός μόνο της Σμύρνης είναι όσο η μισή Ελλάδα, 4,3 εκατομμύρια και ο πληθυσμός της Κωνσταντινούπολης είναι 15 εκατομμύρια πολίτες (φυσικά ανάμεσά τους υπάρχει και πολλή φτώχεια!), εύκολα μπορεί να κατανοήσει ότι έχουμε μπροστά μας πεδίο δόξης λαμπρό για να προσελκύσουμε τουρίστες και να λύσει η Λέσβος το οικονομικό της πρόβλημα τα επόμενα χρόνια.  Αφήστε που πήραμε και τη ρεβάνς ως τόπος, καθώς μέχρι το 2011 μόνο οι κάτοικοι της Λέσβου ταξίδευαν στην Τουρκία για καταναλωτικούς λόγους!

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση