Στους 110.000 οι Τούρκοι!

Spread the love

 

 Χρυσός αποδεικνύεται ο Σεπτέμβριος για τους Τούρκους τουρίστες στη Λέσβο, καθώς ο αριθμός τους έφτασε τους 16.000, όσοι δηλαδή είχαν έρθει και τον μήνα Ιούνιο, τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, πράγμα που δείχνει ότι το φθινόπωρο μπορεί να είναι το ίδιο «δυνατό», όπως και το καλοκαίρι για τον τουρισμό από την Τουρκία και οι προοπτικές πλέον που δημιουργούνται για τον τουρισμό είναι πολύ ενθαρρυντικές.  

Οι 16.051 (για την ακρίβεια)Τούρκοι τουρίστες του Σεπτεμβρίου ανεβάζουν το συνολικό αριθμό των Τούρκων από την πρωτοχρονιά μέχρι και τον Σεπτέμβριο στους 110.096, ένας αριθμός που είναι πραγματικά ανώτερος των προσδοκιών, ενώ έχουμε μπροστά μας το μήνα Οκτώβριο που είναι και αυτός ένας σχετικά καλός μήνας με τουρισμό από την Τουρκία, όπως δείχνουν τα στοιχεία στον πίνακα που δημοσιεύουμε σήμερα στην έντυπη έκδοση, αν και η πορεία καταγράφεται φθίνουσα σε σχέση με το Σεπτέμβριο. 

Σε κάθε περίπτωση η φετινή χρονιά είναι απρόβλεπτη, υπό την έννοια ότι έχουμε πολλούς τουρίστες από την Τουρκία, που πραγματικά μπορεί και να εξελιχθεί και να πλησιάσει τα στοιχεία του Σεπτεμβρίου, ενώ αν συνυπολογίσει κανείς και τις εξορμήσεις των τουριστών το μήνα Δεκέμβριο, τότε τα στοιχεία του έτους αναμένεται να κλείσουν ακόμα καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση μόνο η Τουρκία φέτος βγάζει από μόνη της τις αφίξεις μιας τουριστικής σεζόν για τη Λέσβο σε Ευρωπαίους και άλλους τουρίστες και μάλιστα μιας καλής – για τα δεδομένα της Λέσβου – τουριστικής σεζόν.

 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση