Νοήμον κενόν της ημεδαπής…

Spread the love

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Βαγγέλη, ναυτάκια που «βολεύαμε», την είδαν καπετάνιοι…

*** Αν συγκληθεί έκτακτο συμβούλιο αρχηγών, λόγω της επικίνδυνης διεθνούς κατάστασης στην Μέση Ανατολή, και του επεκτατικού κνησμού της Τουρκίας στην γειτονιά μας, από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ ποιοι θα πάνε, που είναι όλοι τους προς αμφισβήτηση από τους άλλους υποψήφιους αρχηγούς;;;;; 

*** Κύριοι της Τροχαίας, τα ηλεκτρικά πατίνια που ξεφυτρώνουν ανεξέλεγκτα είτε στους δρόμους με αυτοκίνητα, είτε σε πεζόδρομους (Ερμού – Λαδάδικα), είτε σε πεζοδρόμια κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς ποιος θα τα ελέγξει; Παρακάμπτω το προκλητικό και υπεροπτικό ύφος αρκετών εκ των οδηγών τους.

*** Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή μ’ άλλα λόγια «Αδελφάτο των Ιπποτών»!!!

*** Λίβανος, ήταν ένα από τα δώρα των μάγων (κατά τον ευαγγελιστή Ματθαίο) στο νεογέννητο Μεσσία!!! Για φαντάσου! Και όλοι οι Άγιοι Τόποι (Δαμασκός – Βηθλεέμ – Ιερουσαλήμ – Καπερναούμ – Ναζαρέτ – Κανά κλπ.) να είναι σε πόλεμο μια ζωή!!!! Και μετά σου λέει «Άγιοι τόποι»!!! Για φαντάσου ευλογία!!!

*** Ήταν ωραία τα μάτια σου, μα δεν ήξερες πού να κοιτάξεις!

*** Πότε επιτέλους θα ενωθεί η Αριστερά, ώστε να δημιουργηθεί Αριστερά απέναντι στην Δεξιά, και όχι δίπλα – δίπλα;;

*** Άλμπερτ Αϊνστάιν (Albert Einstein): «Όταν είσαι με ένα όμορφο κορίτσι μια ώρα, μοιάζει με ένα δευτερόλεπτο. Όταν κάθεσαι πάνω σε ένα κάρβουνο αναμμένο ένα δευτερόλεπτο, μοιάζει με μια ώρα. Αυτό είναι σχετικότητα»!!

*** Λίγοι και καλοί. Μακριά κι αγαπημένοι. Ό,τι πιο σωστό στις μέρες μας.  

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση