Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Συντριβή για τον Αιγέα με ‘’εξάρα’’ από την Ελλάς Σύρου

Spread the love

Ο Αιγέας υπέστη την Κυριακή βαριά ήττα με 6-0 από την Ελλάς Σύρου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. 

Η ομάδα του Πλωμαρίου κλήθηκε να δώσει και τρίτο παιχνίδι σε διάστημα επτά ημερών με την κούραση να καταβάλει τους παίκτες του Δημήτρη Γαβαλά, που δεν είχαν την φρεσκάδα και το καθαρό μυαλό ώστε να αντιμετωπίσουν στα ίσια την ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της Ελλάς Σύρου, η οποία έχει θέσει ως στόχο την είσοδό της στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Ο Αιγέας δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, με εξαίρεση κάποια διαστήματα στην αρχή της αναμέτρησης όπου ήταν απειλητικός για την άμυνα των γηπεδούχων και μοιραία γνώρισε μεγάλη σε έκταση ήττα από την Ελλάς Σύρου, που ήταν άκρως αποτελεσματική στην επίθεση. 

Στο 7′ οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στο γκολ, με τον Νάτσο να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα να περνάει άουτ. Στο 19′ απάντησε στις ευκαιρίες ο Αιγέας, με το σουτ του Χρυσάφη να περνάει πάνω από το δοκάρι του Μπίντση. Η Ελλάς πίεζε και η πίεση καρποφόρησε στο 27′. Ο Παυλόπουλος με ωραία καρφωτή κεφαλιά νίκησε κατά κράτος τον Ζαχαρή και έκανε το 1-0. Ο Παυλόπουλος έχασε ευκαιρία για το 2-0 στο 32′, με το μονοκόμματο πλασέ που επιχείρησε στα όρια της περιοχής να περνάει ελάχιστα δίπλα από το τέρμα του Ζαχαρή. Η Ελλάς βρήκε το δεύτερο γκολ στο 36′. Ο Κασάπης με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ζαχαρή κάνοντας το 2-0. 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία για τους Συριανούς. Στο 58′ ο Κασάπης βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Ζαχαρής απέκρουσε. Ένα λεπτό αργότερα όμως, ο Κασάπης βρήκε το τρίτο γκολ της Ελλάς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα του Παυλόπουλου και σε κενή εστία έκανε το 3-0. Η Ελλάς ήταν ασταμάτητη και σκόραρε ξανά στο 61′ με τον Ζαφείρη να νικάει από κοντά τον Ζαχαρή για το 4-0. 

Στο 62′ ο Ντούμος έκανε το σουτ από μακριά, με τον Μπίντση να αποκρούει, τον Παυλόπουλο στο 89′ να κάνει το 4-0 και ο ίδιος παίκτης στο 90+2′ να διαμορφώνει το τελικό 6-0 πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Η Ελλάς Σύρου είναι μόνη τρίτη στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας 6 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο Αιγέας παραμένει στην προτελευταία θέση με μόλις 1 βαθμό, δίχως να έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα μετά από 3 αγωνιστικές. Η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά πρέπει να ξεχάσει γρήγορα την βαριά ήττα από την Ελλάς Σύρου και να επικεντρωθεί στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον ουραγό Πανγυθεατικό στο Πλωμάρι. 

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Π. Χριστοφιλέας): Μπίντσης, Ζαφείρης (65′ Παλαμουτσής), Παράβαλος (70′ Μελισσόπουλος), Μπόσιο (74′ Συριανός), Νάτσος (65′ Τσεβάς), Παυλόπουλος, Γιάκος, Κασάπης (65′ Καλός), Οικονομόπουλος, Ζάχι, Γωνιωτάκης

ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ (Δ. Γαβαλάς): Ζαχαρής, Τσιτσεκίδης, Σαρίκης (65′ Π. Πρωτούλης), Σεκού (65′ Κόμβος), Χρυσάφης, Ντούμος, Μιχαλάκης (65′ Κλούρας), Ψάνης, Καλαμπόκας, Μπαλωμένος, Μάγκας

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο

  • Ελλάς Σύρου – Αιγέας Πλωμαρίου 6-0
  • ΑΟ Νέας Αρτάκης – ΑΕ Μυκόνου 1-1
  • Παναιγιάλειος – Αμαρυνθιακός 1-0
  • ΑΟ Μιλτιάδης – Ρόδος 3-1
  • ΑΕΡ Αφάντου – ΑΟ Λουτράκι 3-1
  • Αστέρας Σταυρού – Απόλλων Ευπαλίου 2-0
  • Πανναυπλιακός – ΑΕ Μαλεσίνας 2-2
  • Κόρινθος – Πανγυθεατικός 6-1

Η βαθμολογία

  1. Αστέρας Σταυρού  7  4-0
  2. ΑΟ Νέας Αρτάκης  7  5-3
  3. Ελλάς Σύρου  6  8-2
  4. ΑΟ Μιλτιάδης  5  3-1
  5. Πανναυπλιακός  5  6-5
  6. Παναιγιάλειος  5  2-1
  7. Κόρινθος  4  6-2
  8. Αμαρυνθιακός  4  4-2
  9. ΑΟ Λουτράκι  4  3-4
  10. Ρόδος  4  2-3
  11. ΑΕ Μυκόνου  3  3-3
  12. Απόλλων Ευπαλίου  3  2-4
  13. ΑΕΡ Αφάντου  3  4-6
  14. ΑΕ Μαλεσίνας  2  2-3
  15. Αιγέας Πλωμαρίου  1  0-8
  16. Πανγυθεατικός  0  4-11

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση