Ολιστική προσέγγιση…

Spread the love

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Ή τα πας καλά με όλους, ή έχεις προσωπικότητα… Το έχουμε ξαναπεί. 

*** Ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα γιατί μέχρι τώρα όταν άκουγες ΠΑΣΟΚ, ήταν άλλο πράγμα. Δηλαδή αντί να είναι ΠΑΣΟΚ = (Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα), ήταν ΠΑΣΟΚ = (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Οπαδών Κυριάκου)!!!!!!! 

*** Στις προχθεσινές εσωτερικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για πρόεδρο, ξεκάθαρη ήταν η νίκη του ΠΑΣΟΚ!!! Εκτός από το ότι ήταν όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι ΠΑΣΟΚ, δεν βρέθηκε ούτε ένας ψηφοφόρος  να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑΙΟ για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ!!! Αυτό είναι κατόρθωμα!!!! (Το λέω αυτό γιατί στις εκλογές του 2015 και του 2019 αρκετοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ, ψήφισαν άλλο κώμα…).

*** Επί Παπανδρέου, 300.000 ΠΑΣΟΚτζήδες μαζεύονταν για πλάκα, μόνο και μόνο όταν έβγαζε ο Ανδρέας τον σκύλο του βόλτα!!!!! Α… ρε ΠΑΣΟΚ… ωραία χρόνια.

*** Μπράβο στον Παναθηναϊκό, που κατόρθωσε να αποσπάσει ισοπαλία μέσα στην έδρα του (ΟΑΚΑ), από τον ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΕΥΡΩΠΗΣ Ολυμπιακό… Και πάλι μπράβο. Αυτό θα πει ότι κάνει δουλειά ο Αλόνσο.

*** Βρε Δούκα είπαμε. Χαμήλωσε λίγο το υφάκι σου αυτό. Στην Αθήνα Δήμαρχο σε βγάλανε άλλοι, δεν βγήκες εσύ. Χαλάρωσε.

*** Κάποτε οι γυναίκες, ψάχνανε ανάμεσα στους άντρες έναν ωραίο… Τώρα ψάχνουν ανάμεσα στους ωραίους κανέναν άντρα!!!! 

*** Φτάνει ρε πια τα «like» και τα «χρόνια πολλά» στα Facebook. Συναντηθείτε και κουβεντιάσετε ρε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μεταξύ σας!!!!! 

*** Αφού έχουμε ανεξιθρησκία, και ανοιχτούς θρησκευτικούς ορίζοντες εδώ στην Ελλάδα, τότε γιατί αντιμάχονται μεταξύ τους Νεοχριστιανοί με τους Παλαιοχριστιανούς;;

Ευτυχώς που ακόμα μιλάμε στην καθημερινότητά μας και χρησιμοποιούμε κάποιες λέξεις με την αρχαία ΕΛΛΗΝΙΚΗ τους ρίζα, γιατί όπως πάμε… Ευτυχώς που λέμε ακόμα: Υδραυλικός και όχι νερουλάς, οφθαλμίατρος και όχι ματογιατρός, αρτοποιείο και όχι ψωμάδικο, ενυδρείο και όχι νερολεκάνη, ανθοδέσμη και όχι ματσολούλουδα, ιππασία και όχι αλογοκαβάλημα, αλεξίσφαιρο και όχι εμποδιζόμπαλο, πυροσβέστης και όχι σβηνοφωτιάς, λατομείο και όχι κωβοπετράδικο!!!!!!!

*** Έπεφτε βαθιά σιωπή… στο παλιό μας δάσος… Αντίο ΚΥΡΙΕ Μίμη.  

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση