ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Εντός με Ιάσωνα Ιλίου η Σαπφώ, εκτός με Ολυμπιάδα Υμηττού ο ΠΑΣ Λέσβου στην πρεμιέρα της Β΄ Εθνικής

Spread the love

Στη μάχη του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής γυναικών ρίχνονται την Κυριακή οι δυο εκπρόσωποι της Λέσβου, Σαπφώ και ΠΑΣ Λέσβου, που βρίσκονται στον 4ο όμιλο, ο οποίος αποτελείται από εννέα ομάδες. 

Η Σαπφώ, η οποία θα αγωνιστεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη Β΄ Εθνική, ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με παιχνίδι στην έδρα της και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, φιλοξενώντας σε αυτό τον Ιάσωνα Ιλίου, στις 12 το μεσημέρι. Η ομάδα του Σπύρου Πιπερά θα προσπαθήσει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα στο οποίο έχει θέσει ως στόχο την παραμονή. 

Τον ίδιο στόχο έχει και ο έτερος εκπρόσωπος της Λέσβου στη Β΄ Εθνική, ΠΑΣ Λέσβου, που με την σειρά του δοκιμάζεται στην Ηλιούπολη απέναντι στην Ολυμπιάδα Υμηττού, ματς το οποίο θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι. Η ομάδα του Βαγγέλη Σπανού, αν και πρωτάρα στην κατηγορία με ό,τι αυτό συνεπάγεται, θα επιχειρήσει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην αθηναϊκή ομάδα, στο πρώτο ματς της ιστορίας της σε επίπεδο Β΄ Εθνικής. 

Β΄ Εθνική γυναικών, 4ος όμιλος

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (Κυριακή)

  • (12:00) Σαπφώ – Ιάσων Ιλίου
  • (13:00) Ολυμπιάδα Υμηττού – ΠΑΣ Λέσβου
  • (16:00) Θρίαμβος Χαϊδαρίου – Ατρόμητος
  • (16:00) ΑΟ Βριλησσίων – Τριαντών Ιαλυσού
  • Σαπφώ – Ιάσων Ιλίου
  • Ρεπό: Αχαρναϊκός

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση