Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Μονόδρομος η νίκη για τον Αιγέα κόντρα στον Πανγυθεατικό

Spread the love

Μονόδρομο αποτελεί για τον Αιγέα η νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανγυθεατικό στο Πλωμάρι για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. 

Η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά θέλει τους τρεις βαθμούς ώστε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και τον 1 βαθμό συγκομιδή, που έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Στην ίδια περίπου κατάσταση βρίσκεται και ο Πανγυθεατικός, ο οποίος είναι στην τελευταία θέση, χωρίς βαθμό. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς την κρισιμότητα του παιχνιδιού και για τις δυο ομάδες που έχουν θέσει ως στόχο την παραμονή στη Γ΄ Εθνική. 

Αιγέας και Πανγυθεατικός προέρχονται από ήττες με μεγάλα σκορ από Ελλάς Σύρου (6-0) και Κόρινθο (6-1) αντίστοιχα. Η ομάδα του Πλωμαρίου, που ακόμη δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μετά από τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και με τη βοήθεια του κόσμου, δίνοντας δυναμική παρουσία στο «Μιχαλέλειο γήπεδο Πλωμαρίου», να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς που θα της δώσουν τη δυνατότητα να δει με άλλο μάτι τη συνέχεια. 

Να σημειωθεί πως ο μοναδικός εκπρόσωπος του Βορειοανατολικού Αιγαίου στις εθνικές κατηγορίες έχει δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα του, αφού εκτός του Πανγυθεατικού θα αντιμετωπίσει στο γήπεδό του και την Μύκονο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Προς το παρόν το μυαλό όλων είναι στην αναμέτρηση με τον Πανγυθεατικό από την οποία θα απουσιάσουν οι τραυματίες Θανάσης Πρωτούλης και Γιάννης Βελούτσος. Διαιτητής του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι ορίστηκε ο Γιώργος Τακίδης από το Κιλκίς. 

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο

Κυριακή, 16:00

  •  (12:00) Αιγέας – Πανγυθεατικός
  • (13:00) Αστέρας Σταυρού – ΑΕΡ Αφάντου
  • (13:30) Ρόδος – Ελλάς Σύρου
  • (15:00) ΑΕ Μυκόνου – Κόρινθος
  • ΑΟ Λουτράκι – Παναιγιάλειος
  • Απόλλων Ευπαλίου – ΑΟ Μιλτιάδης
  • Αμαρυνθιακός – Πανναυπλιακός
  • ΑΕ Μαλεσίνας – ΑΟ Νέας Αρτάκης

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση