“Αγώνας δρόμου” για τα αδέσποτα

Spread the love

Συμβολικό αγώνα δρόμου, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν εξολοκλήρου για την κτηνιατρική φροντίδα των εγκαταλειμμένων, αδέσποτων και κακοποιημένων ζώων της Λέσβου διοργάνωσε σήμερα το πρωί ο Φιλοζωικός Σύλλογος “Κιβωτός”.

Δεκάδες πολίτες, μικροί και μεγάλοι, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Σαπφούς, ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Χριστόφας, με την κόρη του, και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης, Μανώλης Ευσταθίου, για να συμμετέχουν και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο για 5η χρονιά.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της “Κιβωτού”, Ιωσήφ Μποτετζάγιας, η Δημοτική Αρχή καταβάλλει προσπάθειες για την διαχείριση των αδέσποτων ειδικά στην πρωτεύουσα, ωστόσο παραμένουν εκατοντάδες τα ζώα που βρίσκονται στους δρόμους, χωρίς τροφή και νερό και διατρέχοντας καθημερινά κίνδυνο για την ζωή τους.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος τόνισε ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν αν και απαιτούνται γενναίοι πόροι για τους εμβολιασμούς και τις στειρώσεις των ζώων, ενώ απαιτείται επίσης η ενσυναίσθηση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών.

 

 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση