ΜΠΑΣΚΕΤ: Η Αθλητική Λέσχη και ο Παπάδος Γέρας συμπλήρωσαν το «παζλ» των ημιτελικών

Spread the love

Συμπληρώθηκε το «παζλ» της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Λέσβου ‘’Γεώργιος Καρέκος’’ με την Αθλητική Λέσχη και τον Παπάδο Γέρας να παίρνουν τα τελευταία εισιτήρια, που οδηγούν στους ημιτελικούς της διοργάνωσης όπου θα αναμετρηθούν μεταξύ τους με φόντο την πρόκριση στον τελικό.  Αίολος και Παλλεσβιακός είναι το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης με τις δυο ομάδες να φθάνουν στους «4» του θεσμού, αποκλείοντας στη Β΄ φάση Ποσειδώνα Πλωμαρίου και Αρισβαίο αντίστοιχα. 

Εύκολο έργο είχε η Αθλητική Λέσχη απέναντι στον Παγγεραγωτικό τον οποίο νίκησε με 57-37 στο γήπεδο Σκοπέλου, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα ημιτελικά του κυπέλλου. Η ομάδα του Γιώργου Καραμβάλη είχε προβάδισμα στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και με κορυφαίο στο σκοράρισμα τον Σαμαρτζίδη, ο οποίος πέτυχε 13 πόντους, ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Παγγεραγωτικού. 

Στα ημιτελικά η Αθλητική Λέσχη θα αντιμετωπίσει τον Παπάδο Γέρας, ο οποίος στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της Β΄ φάσης επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση 85-43 του Ερμή Παμφίλων, κλείνοντας θέση στην τετράδα του κυπέλλου. Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη νέα σεζόν και για τις δυο ομάδες με το συγκρότημα του Γιάννη Καραδόπουλου να δείχνει πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση με το καλημέρα. Η ανανεωμένη Γέρα δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα στο σκορ, φθάνοντας εύκολα στη νίκη που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση. Κορυφαίος από πλευράς νικητών ήταν ο Καραχάλιας με 25 πόντους, ενώ πολύτιμη συνεισφορά στο σκοράρισμα είχαν οι Σίμου με 18, Καραδόπουλος με 16 και Καλομοίρης με 14 πόντους. Από τον ηττημένο Ερμή ο Ταμβάκης είχε 13 πόντους.  

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης:

  • Αίολος – Παλλεσβιακός
  • Παπάδος Γέρας – Αθλητική Λέσχη

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση