Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Θετικό ξεκίνημα για τον Αιολικό

Spread the love

Αιολικός, Δόξα Λέσβου και Αλκιβιάδης διπλασίασαν τις νίκες τους στη Β΄ Κατηγορία. 

Ευρεία νίκη με 4-0 πέτυχε ο Αιολικός στην Πέτρα απέναντι στον Αχιλλέα, στο πρώτο παιχνίδι για την ομάδα της Μυτιλήνης σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνει από τη Β΄ Κατηγορία, αφού στην πρεμιέρα δεν αγωνίστηκε, παίρνοντας στα χαρτιά το ματς με τον ΑΟ Βασιλικών. Ο Αιολικός πήρε κεφάλι στο σκορ στο 19΄ με τον Τόλη Λαλά να σημειώνει το πρώτο επίσημο γκολ των Μυτιληνιών στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Αιολικός έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, κάνοντας το 2-0 με τον Καραφασούλη. Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους με τους Λαλά και Καραφασούλη να χρίζονται σκόρερ για δεύτερη φορά στο ματς, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0. 

Στην κορυφή της βαθμολογίας με δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια βρίσκεται η Δόξα Λέσβου που δεν είχε πρόβλημα να νικήσει 4-0 τον Αλκιβιάδη στην Αγία Μαρίνα. Η ομάδα του Κώστα Λασκαρίδη πήρε το τρίποντο, πετυχαίνοντας δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο σκόραραν οι Γιαλαμαδάκης και Βαμβακούλας, ενώ στο δεύτερο οι Γιακαλής και Κουμέλλης. Ματσάρα με τα όλα της έγινε στην Άντισσα, εκεί που ο Μεσότοπος έκανε επική ανατροπή, νικώντας 4-2 τον τοπικό Ορφέα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με αυτογκόλ του Βασίλα στο 4΄, ενώ ο Κουτσιανίτης έκανε στο 44΄ το 2-0. Στην επανάληψη ο Μεσότοπος έβγαλε αντίδραση με τον Σαμιώτη να σημειώνει δυο γκολ, ισοφαρίζοντας σε 2-2, ενώ την ανατροπή στο σκορ για τους φιλοξενούμενους ολοκλήρωσε ο Βακάλης, ο οποίος με δυο προσωπικά τέρματα έγραψε το τελικό 4-2. 

Με γκολ του Χατζηδιαμαντή στο 86΄ ο Παπανικολής νίκησε 1-0 τον ΑΟ Ανάξου, κατακτώντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Ερεσού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ελευθερίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Σημαντική νίκη με σκορ 2-1 πανηγύρισε στην έδρα του ο Καραβαγγέλης απέναντι στον Παλλεσβιακό που υπέστη δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1 με τον Καραβαγγέλη να ανοίγει το σκορ με τον Τσαΐρη, αλλά τον Παλλεσβιακό να απαντά με κεφαλιά του Ασβεστά. Τη νίκη στους γηπεδούχους χάρισε στο 86΄ ο Γιώργος Μαμάκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. 

Τέλος, ο Αστέρας Ιππείου επικράτησε 4-1 της Αναγέννησης Αγιάσου, κάνοντας σεφτέ στις νίκες. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12΄ με τον Καμπουρέλλη, ωστόσο ο Αστέρας μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των Θεοδώρου και Γκέκα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο το προβάδισμά τους με τέρματα των Γρημανέλλη και Γκέκα. Η Αναγέννηση Αγιάσου είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο. 

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

  • Αχιλλέας – Αιολικός 0-4
  • Αστέρας Ιππ. – Αν/ση Αγιάσου 4-1
  • Παπανικολής – ΑΟ Ανάξου 1-0
  • Καραβαγγέλης – Παλλεσβιακός 2-1
  • Ορφέας Αντ. – ΑΟ Μεσοτόπου 2-4
  • Δόξα Λέσβου – Αλκιβιάδης 4-0
  • ΑΟ Βασιλικών – Ταξιάρχης 0-3 α.α.
  • Ρεπό: Παπάδος Γέρας

Η βαθμολογία

  1. Αιολικός  6  7-0
  2. Δόξα Λέσβου  6  5-0
  3. ΑΟ Μεσοτόπου  3  7-3
  4. Ταξιάρχης  3  3-1
  5. Αστέρας Ιππ.  3  5-4
  6. ΑΟ Ανάξου  3  1-1
  7. Παπανικολής  3  3-3
  8. Αχιλλέας  3  3-4
  9. Αν/ση Αγιάσου  3  4-6
  10. Αλκιβιάδης  3  1-4
  11. Παλλεσβιακός  0  1-3
  12. Ορφέας Αντ.  0  2-4
  13. Παπάδος Γέρας  0  0-3
  14. ΑΟ Βασιλικών  0  0-6
  15. Καραβαγγέλης -2  2-2

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση