Με άρωμα από τη Λέσβο ο πρωταθλητής

Spread the love

Για ένα δέκατο του δευτερολέπτου ήρθε πρώτο το αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer Εvo 9 που οδηγούσε ο Μηνάς Μπενής στην ανάβαση του Ομαλού στην Κρήτη αφήνοντας πίσω του αυτοκίνητα που υποστηρίζονται από group – μεγαθήρια σε επίπεδο Ελλάδας. O κ. Μπενής και μόνο αν τερματίσει στην επόμενη διοργάνωση αναμένεται να αναδειχθεί στην πρώτη θέση της κατηγορίας N για το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αγώνων αυτοκινήτου.

Τι σχέση μπορεί να έχει όμως αυτή η επιτυχία με τη Λέσβο; Το αυτοκίνητο μετασκευάζεται και βελτιώνεται αγωνιστικά στη Λέσβο από την εταιρεία Korakas Racing στην Παγανή, η οποία έχει επενδύσει σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία στα αγωνιστικά αυτοκίνητα συμμετέχοντας και η ίδια σε αγώνες. Πρόκειται για την αγάπη του Τάσου και του Κώστα Κόρακα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ας μην ξεχνάμε ότι ένα από τα πρώτα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα στην Ελλάδα μετασκευάστηκε από βενζινοκίνητο σε αμιγώς ηλεκτρικό στις ίδιες εγκαταστάσεις κατά το παρελθόν.

Ο Κώστας Κόρακας με φορητούς υπολογιστές και εφαρμογές ακολουθεί όλο αυτό το διάστημα των αγώνων το αυτοκίνητο του Μηνά Μπενή παρέχοντας υποστήριξη στον οδηγό και απ’ ό,τι φαίνεται η πρώτη θέση για την κατηγορία τους (Ν) είναι πολύ κοντά. Πρόκειται για επιτυχία, που εκτός από τον οδηγό του αυτοκινήτου αντανακλά και στην επιχείρηση των Αφών Ν. Κόρακα, η οποία καταφέρνει όχι απλά να εξελίσσεται εφαρμόζοντας τεχνολογίες του μέλλοντος, αλλά βγαίνει μπροστά ακόμα και από ομάδες που έχουν πίσω τους μεγάλα κεφάλαια και οικογενειακή παράδοση δεκαετιών στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτων.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση