Δεσμοί φιλίας με τους αιρετούς του Μπαλικεσίρ

Spread the love
Σε κλίμα φιλίας και αμοιβαίου σεβασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο Παλαιό Δημαρχείο Μυτιλήνης, συνάντηση του Δημάρχου, Παναγιώτη Χριστόφα και μελών της Δημοτικής Αρχής με αντιπροσωπεία Δημάρχων από την Τουρκία και συγκεκριμένα από τον Μητροπολιτικό Δήμο του Μπαλικεσίρ, με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Αχμέτ Ακίν. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συγκροτήθηκε Ομάδα Εργασίας αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας, Νίκο Γιαννάκα, την Γενική Γραμματέα του Δήμου, Όλγα Χιώτη και εκπροσώπους από τα απέναντι παράλια, οι οποίοι θα αναλάβουν την προώθηση των σχέσεων των δύο πλευρών.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Προβέτζας, καλωσόρισε τους Τούρκους αυτοδιοικητικούς, τονίζοντας την σημασία της συνεργασίας μεταξύ των δύο περιοχών σε πολλά επίπεδα, όπως επίσης και στον ιατρικό τομέα, δεδομένου ότι ήδη εδώ και 10 χρόνια έχει αδελφοποιηθεί ο Ιατρικός Σύλλογος Λέσβου με τον Ιατρικό Σύλλογο στο Αιβαλί.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μυτιλήνης σημείωσε ότι φέτος ήταν μια πολύ καλή χρονιά για το νησί μας σε ότι αφορά την άφιξη Τούρκων τουριστών και γι’ αυτό ο Δήμος επενδύει στην φιλία και την συνύπαρξη με τους αιρετούς αλλά και επιχειρηματίες από τα απέναντι παράλια με σκοπό την διοργάνωση κοινών εκδηλώσεων που θα φέρουν ακόμη πιο κοντά τους δύο λαούς.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση