Ανατροπή νταλίκας στην Kαλλονή

Spread the love

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στην περιοχή της Καλλονής στον νέο κόμβο (Αγία Τριάδα) για το δρόμο που εγκαινιάστηκε από τον πρωθυπουργό και δεν είναι το πρώτο τροχαίο που σημειώνεται στο συγκεκριμένο σημείο. Στο συμβάν εμπλέκονται ένα ΙΧ αυτοκίνητο και μια μεγάλη τριαξονική νταλίκα – τράκτορας η οποία ανατράπηκε στο δρόμο με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού. Στην περιοχή βρέθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας για να διευκολύνουν την κυκλοφορία ενώ αναμενόταν και γερανός για να επαναφέρει το βαρύ όχημα στο δρόμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας η νταλίκα – ψυγείο ανατράπηκε την ώρα που οδηγός επιχείρησε να κάνει ελιγμό για να αποφύγει το ΙΧ το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα ενώ στο ίδιο όχημα επέβαινε το παιδί της και κατευθυνόταν από Καλλονή προς Πέτρα ενώ η νταλίκα κατευθυνόταν από Αρίσβη προς Δάφια και για αυτό έχασε τον έλεγχο του οχήματος ο οδηγός.

Άγιο είχαν οι δύο οδηγοί καθώς μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι με το ΕΚΑΒ ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους σύμφωνα με πληροφορίες.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση