Ανοιχτή για την κυκλοφορία αύριο η Ζ. Πηγής στη Λαγκάδα

Spread the love

Ανοιχτή για την κυκλοφορία θα είναι αύριο, Δευτέρα, η οδός Ζωοδόχου Πηγής, στη Λαγκάδα, όπως ενημερώνει με ανακοίνωση του ο Δήμος Μυτιλήνης, αφού οι εργασίες για την ασφαλτόστρωση στην είσοδο της πόλης έως και τη διασταύρωση της Αεροπόρου Γιανναρέλλη, θα ξεκινήσουν τελικά την Τρίτη.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε επειδή δεν ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στον κόμβο της βόρειας παράκαμψης, στο Καλαμάρη, το Σαββατοκύριακο, όπως είχε ανακοινωθεί από την Περιφέρεια και η τελευταία στρώση ασφάλτου θα πέσει σήμερα. Για τον λόγο αυτό δεν είναι δυνατόν να κλείσουν και οι δύο είσοδοι – έξοδοι της πόλης και οι εργασίες του Δήμου μετατίθενται μια ημέρα αργότερα.

Την Τρίτη θα ξεκινήσουν και οι εργασίες της ΔΕΥΑΛ για την αντικατάσταση τμημάτων των δικτύων ύδρευσης, οπότε δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων στην Ζωοδόχου Πηγής από τον Πλάτανο έως τη διασταύρωση της Αεροπόρου Γιανναρέλλη.

 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση