Επιτυχημένη η παρουσία του ΝΟΜ στο 4ο πανελλήνιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας

Spread the love

Η αθλήτρια του ΝΟΜ και Ολυμπιονίκης Μηλένα Κοντού κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο 4ο πανελλήνιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας που έγινε πρόσφατα στον Βόλο, με τον Όμιλο να λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά στην εν λόγω διοργάνωση. Η ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη Μυτιληνιά αθλήτρια έκανε έναν πολύ καλό αγώνα, τερματίζοντας πίσω μόνο από τη Ζωή Φίτσιου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Τα δυο κορίτσια πρόσφεραν μαθήματα ευγενούς άμιλλας και υγιούς αθλητικού πνεύματος, καθώς στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι κατέκτησαν μαζί ως πλήρωμα το χάλκινο μετάλλιο. Το άθλημα της παράκτιας κωπηλασίας είναι ανερχόμενο άθλημα το οποίο πρόσφατα εντάχθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2028.

Ακόμη επαγγελματικοί λόγοι ματαίωσαν την τελευταία στιγμή την συμμετοχή και την ευκαιρία για διεκδίκηση μεταλλίου από τον αθλητή του ΝΟΜ Νίκο Δεμελή. Τέλος, τη Μηλένα Κοντού σε αυτήν την πρωτόγνωρη αγωνιστική εμπειρία στο άθλημα της παράκτιας κωπηλασίας καθοδήγησε ο προπονητής της στον ΝΟΜ, Αρίστος Βογιατζής.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση