Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συνεχίζουν με το απόλυτο των νικών Όλυμπος και Αετός

Spread the love

Όλυμπος και Αετός συνεχίζουν με το απόλυτο των νικών έπειτα από την ολοκλήρωση και της 4ης αγωνιστικής ημέρας στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας με τη μόνη διαφορά πως η ομάδα της Αγιάσου φιγουράρει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού ο Αετός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς. 

Στο «Χριστοφίδειο» στάδιο Αγιάσου ο Όλυμπος έκανε το 4 στα 4, νικώντας 4-0 την Καλλονή, σημειώνοντας δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι με το πόδι πατημένο στο γκάζι και μόλις στο 6ο λεπτό ο Τελωνιάτης εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα Λεμπέση και με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Όλυμπος έκανε δυο τα τέρματά του στο 40΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θεοδωρίδη, που κέρδισε ο Τελωνιάτης σε ανατροπή του εντός περιοχής από αμυντικό της Καλλονής. 

Στην επανάληψη η ομάδα της Αγιάσου έπαιξε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο, πραγματοποιώντας πολλές τελικές προσπάθειες. Στο 70΄ ο Τελωνιάτης σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Λεμπέση. Δυο λεπτά αργότερα ο Όλυμπος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον Ματθαίου να βάζει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τελωνιάτης, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Να σημειωθεί ότι η Καλλονή ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Πονηρού με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο ο παίκτης των φιλοξενούμενων διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή Μποντάκη πως δεν είχε αντικρίσει κίτρινη κάρτα στο πρώτο μέρος. 

Με το απόλυτο των νικών συνεχίζει έπειτα από 4 αγωνιστικές και ο Αετός, που πέρασε από την δύσκολη έδρα της Φίλιας, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με σκορ 3-1. Η ομάδα των Λουτρών έβαλε τις βάσεις για τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκαν 2-0. Αρχικά στο 31΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βλαστέλλη, ο Αγριμάκης πήρε την κεφαλιά και ο Καλαφάτης, ο οποίος καιροφυλακτούσε στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαλόπουλου. Το 2-0 έγινε στο 38΄ με αυτογκόλ του Καπταγιάννη, έπειτα από σέντρα του Τσομπανέλλη. Η Φίλια μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 63΄, μειώνοντας σε 2-1 με τον συνήθη ύποπτο Γιάννη Κουνιάρη. Ωστόσο στο 73΄ ο Αετός απέκτησε ξανά διαφορά δυο τερμάτων από την Φίλια, με τον Σεφουλάι να αξιοποιεί την ασίστ του Λαμπράκη, κάνοντας το 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Διαγόρα, 3-2 τον Αστέρα Νίκης στην Μόρια. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με σουτ του Μιχάλη Ελευθερίου. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1 με τον Αστέρα Νίκης να βρίσκει την ισοφάριση στο 37΄, με κοντινή προβολή του Μανιού. Όπως στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο ο Διαγόρας μπήκε πολύ δυνατά, ανακτώντας το προβάδισμα στο 56΄ με τον Γιαζιτζόγλου. Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και τρίτο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Τάσο Σάββα. Το μόνο που κατάφερε ο Αστέρας Νίκης ήταν να μειώσει σε 3-2 στο 86΄ με τον Καλουτζή, ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Να σημειωθεί ότι στο 1-1 ο Διαγόρας είχε δοκάρι με τον Μανδάνη

Αμφίρροπο παιχνίδι έγινε στον Παπάδο με Αναγέννηση Γέρας και Κεραυνό να μοιράζονται από ένα βαθμό στο τελικό 1-1. Όλη η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο δεύτερο μέρος. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, η ομάδα του Αφάλωνα έμεινε με δέκα παίκτες στο γήπεδο, λόγω αποβολής του Μάριου Βαλσάμη. Η Αναγέννηση Γέρας εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και στο 66ο λεπτό πέτυχε το 1-0 με τον Στρατή Χατζηκλειδαρά. Εκεί που όλα έδειχναν πως η ομάδα του Φώτη Κοκκινέλη θα έπαιρνε ένα σημαντικό τρίποντο, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δεσποτίδης έσωσε τον βαθμό για τον Κεραυνό, ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Τέλος, στο ματς που ολοκλήρωσε την 4η αγωνιστική το πρωί της Κυριακής, ο Αρίων Μήθυμνας επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 1-0 του Ανδρονικά που παραμένει στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό. Το νικητήριο, όπως αποδείχθηκε, γκολ για την ομάδα του Κώστα Μυλωνά, που βρίσκεται μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα, σημείωσε στο φινάλε του ημιχρόνου ο Μαρούλης. Από την άλλη ο Ανδρονικάς είχε ουκ ολίγες ευκαιρίες για να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα, ωστόσο οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας του Αρίωνα είχαν αντίθετη άποψη, κρατώντας το μηδέν. 

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

  • Αστέρας Ν. – Διαγόρας 2-3
  • Όλυμπος – Καλλονή 4-0
  • ΕΜΑΣ Φίλιας – Αετός 1-3
  • Αν/ση Γέρας – Κεραυνός 1-1
  • Ανδρονικάς – Αρίων Μηθ. 0-1

Η βαθμολογία

  1. Όλυμπος  12  14-1
  2. Αρίων Μηθ.  9  9-4
  3. Αετός  7  20-1
  4. ΕΜΑΣ Φίλιας  6  9-8
  5. Διαγόρας  6  6-9
  6. Καλλονή  4  8-7
  7. Αν/ση Γέρας  4  4-11
  8. Αστέρας Ν.  3  4-11
  9. Κεραυνός  2  2-8
  10. Ανδρονικάς  0  1-17

O Αετός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση