Και στα δικά σας…

Spread the love

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Πήγα στον οικογενειακό μου γιατρό προχθές και μου λέει: Βασίλη, κομμένες οι τηγανητές πατάτες, εντάξει; Για το καλό σου στο λέω. Και του λέω, ναι γιατρέ μου, τις κόβω πριν τις τηγανίσω, δεν τις τηγανίζω ολόκληρες!!

*** Ρε Χάρη, μήπως είναι καλύτερα να παραμείνεις στην «ανάπτυξη συστημάτων υποστήριξης αποφάσεων για την ενεργειακή και κλιματική αλλαγή», που έχεις ειδίκευση κιόλας παρά να ασχοληθείς με την πολιτική; Δεν το έχεις ρε φίλε. Άλλωστε από καθ’ έδρας έχεις καλύτερα αποτελέσματα… Άλλο Μηχανολόγος – Μηχανικός με παρελθόν και άλλο πολιτικός από το πουθενά και με συμπληρωματικό παρόν…

*** Άλλο όταν παντρεύεσαι να είσαι Πρόεδρος, κι άλλο, όταν παντρεύεσαι να είσαι αποτυχημένος πρόεδρος…

*** Μια με τις βόμβες, μια με τους όλμους, μια με τους πυραύλους να πέφτουν κατά εκατοντάδες, μια τα ντρόουν, μια τα τούνελ της Χαμάς και της Χεσμπολάχ που την έχουν σκάψει ολόκληρη, μια οι ερπύστριες των αρμάτων μάχης  από το πήγαινε-έλα τους, αυτή η Παλαιστίνη, η Λωρίδα της Γάζας, και ο νότιος Λίβανος (τουλάχιστον μέχρι τώρα) είναι οι πιο οργωμένες περιοχές, οι πιο καλλιεργήσιμες, και οι πιο αποδοτικές σε ολόκληρο τον πλανήτη… το ίδιο και στην Ουκρανία κυρίως στις περιοχές Αβντιίβκα – Ντανιέτσκ  και Ντομπάς… Να που έχει και τα «καλά του» ο πόλεμος! Μετά το τέλος του  πολέμου, σε αυτές τις περιοχές, θα ‘’έχουν όλοι δουλειά’’!!!!

*** Η κυρά-Λενίτσα η μάνα μου, μου έλεγε συχνά: «Εγώ σ’ έκανα για να γελάς… Όποιος σε στεναχωρεί, να τον στέλνεις στη μάνα του!».

*** Όταν ξυπνά τα χαράματα η Θεσσαλονίκη, είναι θαύμα.

*** Σ’ αυτόν μάλιστα, να ευχηθώ «καλούς απογόνους», στους ιμιτασιόν  τι να ευχηθώ;

*** Άλλο να τα ‘χεις Zeppelin, κι άλλο φραγκοσταφίδες!!

***Μου το είπε η Δανάη και μου άρεσε:  «Γιατρέ πώς σου φεύγει το άγχος όταν χρωστάς;». Και ο γιατρός απαντάει: «Λες σ’ αυτόν που χρωστάς, ότι δεν πρόκειται να του τα δώσεις, και μεταφέρεις το άγχος σ’ αυτόν!!!». Απλά.

*** Θα τα ξαναπούμε με την καινούργια ώρα.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση