Τίμησαν την Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών

Spread the love

Την ημέρα των Ηνωμένων Εθνών τίμησαν σήμερα όπως κάθε χρόνο στις 24 Οκτωβρίου οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων της Λέσβου με επιμνημόσυνή δέηση  στις 11:00 το πρωί στο άγαλμα της ελευθερίας και κατάθεση στεφάνων.

Τα Ηνωμένα Έθνη ιδρύθηκαν το 1945, ως ένα όχημα ελπίδας για έναν κόσμο που έβγαινε από τη σκιά ενός καταστροφικού πολέμου.

Ο COVID- 19, οι πόλεμοι, η πείνα, η φτώχεια και η κλιματική έκτακτη ανάγκη μας θυμίζουν ότι ο κόσμος μας απέχει πολύ από το να είναι τέλειος.

Κάνουν όμως επίσης σαφές ότι η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός. Πρέπει να ενωθούμε για να αντιμετωπίσουμε τις τεράστιες προκλήσεις και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των  Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης .

Εξασφαλίζοντας ότι κάθε άνθρωπος, παντού, θα έχει σύντομα πρόσβαση στα εμβόλια  COVID-19 .

Εξασφαλίζοντας και προστατεύοντας τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια όλων των ανθρώπων, ιδιαίτερα των πιο φτωχών και των λιγότερο προνομιούχων, των κοριτσιών και των γυναικών, των παιδιών και των νέων.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση