Η ΔΕΗ από… έναν άλλο κόσμο

Spread the love

Λες και βρισκόμαστε σε άλλη χώρα πηγαίνοντας να πληρώσουμε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στη Μυτιλήνη. Η υπάλληλος που στέκεται στην είσοδο των γραφείων με ένα πλατύ χαμόγελο μάς καλωσορίζει λέγοντας «καλώς ήρθατε, περάστε, πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε!». Το ακούς και στέκεσαι και τσιμπιέσαι να δεις αν βλέπεις όνειρο ή αν είναι πραγματικότητα, καθώς οι μνήμες από την κακή εξυπηρέτηση της ΔΕΗ και τα σκυθρωπά πρόσωπα του παρελθόντος είναι ακόμα νωπές.

Πληρώνεις το λογαριασμό και φεύγεις, ενώ ακούς την ίδια φωνή να σου λέει «ευχαριστούμε που ήρθατε, καλή συνέχεια!». Και λες… βρε παιδί μου δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά στην Ελλάδα και στη Μυτιλήνη, μήπως βρισκόμαστε σε άλλη χώρα;;; Κι όμως, η απώλεια του μονοπωλίου της ηλεκτρικής ενέργειας από τη ΔΕΗ έχει και αυτό το θετικό στοιχείο, αν και σε τοπικό επίπεδο, σε ένα σημαντικό βαθμό έχει βάλει το χέρι της και η νέα διευθύντρια του τοπικού γραφείου, η κ. Έπη Σεραφείμ.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση