Με την 20ή αγωνιστική συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Ωστόσο το παιχνίδι του Αιγέα στη Μύκονο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή, αναβλήθηκε εξαιτίας της έντονης σεισμικής δραστηριότητας που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στις Κυκλάδες και δη στη Σαντορίνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το φαινόμενο που βρίσκεται σε εξέλιξη στις Κυκλάδες, έχει σημάνει συναγερμό και ο Δήμος Μυκόνου προχώρησε σε αναστολή λειτουργίας όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων ανοικτού και κλειστού τύπου, με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι προγραμματισμένες αναμετρήσεις σε όλα τα σπορ. Επιπλέον, υπήρξε τροποποίηση του δρομολογίου της άγονης γραμμής που θα επηρέαζε την επιστροφή του Αιγέα από το «νησί των ανέμων».
Η ΕΠΟ επανόρισε το παιχνίδι για την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Πλωμαρίου θα κληθεί να δώσει τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα δέκα ημερών με Μαλεσίνα (16/2), Ρόδο (19/2), Αμαρυνθιακό (23/2) και Μύκονο (26/2). Γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι ο Αιγέας από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι τις 26 του ίδιου μήνα θα αγωνίζεται ανά τρεις μέρες, αντιμετωπίζοντας ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με τους νησιώτες, την παραμονή στη Γ΄ Εθνική, εκτός της Μυκόνου που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Από την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Παναιγιάλειος – ΑΕΡ Αφάντου, Ρόδος – Πανγυθεατικός και Λουτράκι – Πανναυπλιακός με τη μάχη να συνεχίζεται τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας.
Το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής του 3ου ομίλου
Σάββατο, 15:30
- Παναιγιάλειος – ΑΕΡ Αφάντου
Κυριακή, 15:00
- (11:00) Απόλλων Ευπαλίου – Ελλάς Σύρου
- (12:00) Ρόδος – Πανγυθεατικός
- Αστέρας Σταυρού – ΑΟ Μιλτιάδης
- ΑΟ Λουτράκι – Πανναυπλιακός
- Αμαρυνθιακός – Νέα Αρτάκη
- ΑΕ Μαλεσίνας – Κόρινθος
- ΑΕ Μυκόνου – Αιγέας (26/2)