“Πάντρεμα” γαλλικών και λεσβιακών γεύσεων

Μαθητές παρασκευάζουν μπισκότα στην κουζίνα της Σχολής
Spread the love

Σειρά από γαστρονομικές δράσεις υλοποιούνται αυτές τις ημέρες στη Λέσβο στο πλαίσιο της γαστρονομικής εβδομάδας “Merci Chef”, που πραγματοποιείται στην Ελλάδα από τις 16 έως τις 21 Μαρτίου, ωστόσο εδώ αναμένεται να πάρει παράταση….

Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση