Με γκολ ανθρωπιάς γέμισαν τα δίχτυα του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης την Πέμπτη 29 Μαΐου.
Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Λέσβου και οι “Επίλεκτοι Φίλοι” της Νέας Περάμου, έπαιξαν για φιλανθρωπικό σκοπό στο φιλικό που είχε απόλυτη επιτυχία. Οι δυο ομάδες Βετεράνων συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης των Δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου, που με την σειρά του θα τα μοιράσει σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Για μία ακόμη φορά οι Βετεράνοι Λέσβου έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, καθώς πήραν την πρωτοβουλία να ενισχύσουν ξανά το Κοινωνικό Παντοπωλείο, όπως το έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Βετεράνοι Λέσβου και Επίλεκτοι Φίλοι Νέας Περάμου ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, ενώ να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους, με τους ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στο φιλικό να θυμούνται τα νιάτα τους.
Πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε ξεχωριστά πρόσωπα. Οι Επίλεκτοι Βετεράνοι Νέας Περάμου απένειμαν τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Λάκη Μέγα, καθώς και στον παλαίμαχο και πρόεδρο των Βετεράνων Λέσβου, Στέλιο Μαντζουράνη. Επίσης, η φιλοξενούμενη ομάδα τίμησε τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα, ο οποίος μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό, φορώντας την φανέλα των Βετεράνων Λέσβου.
Ακόμη οι Επίλεκτοι Βετεράνοι Νέας Περάμου τίμησαν την παλιά δόξα του Παναθηναϊκού, τον Χάρη Γραμμό, ο οποίος έδωσε το παρών σε αυτό το ξεχωριστό τουρνουά.
Επιπλέον οι Βετεράνοι Λέσβου βράβευσαν τον εκπρόσωπο των Επίλεκτων Βετεράνων Νέας Περάμου και παλιό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Ανδρέα Γραμματικό, καθώς επίσης και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου, Νίκο Σπανό.
Επίσης τιμητική πλακέτα παρέλαβε και ο Θανάσης Μοσχονησιώτης για την προσφορά του στο λεσβιακό ποδόσφαιρο. Το φιλικό παρακολούθησε από κοντά και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μυτιλήνης, Νίκος Καρασάββας. Για την ιστορία, οι Βετεράνοι Λέσβου νίκησαν 5-1 τους Επίλεκτους Βετεράνους Νέας Περάμου, οι οποίοι το περασμένο Σάββατο ταξίδεψαν στο Αϊβαλί της Τουρκίας για φιλικό με την τοπική ομάδα Βετεράνων. Σκόρερ για τους Βετεράνους Λέσβου οι Γιαννίκος (2), Κοκκινέλης, Διονυσάτος και Κοντονίκας.