Το Ouzo Fest στην πατρίδα του ούζου

Spread the love

Στο πάρκο της Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της πρωτεύουσας του νησιού μας φιλοξενείται φέτος το Ouzo Fest που διοργανώνει για άλλη μια χρονιά η Ένωση Ποτοποιών – Αποσταγματοποιών Λέσβου και το οποίο θα γίνει σε δύο θεματικές η πρώτη σήμερα και αύριο Σάββατο στη Μυτιλήνη και το τελευταίο σκέλος το ερχόμενο Σάββατο 26 Ιουλίου στο Πλωμάρι.

Το Ouzo Fest είναι η διοργάνωση μέσα από την οποία συναντώνται οι Ποτοποιοί της Λέσβου με τους λάτρεις του ούζου αλλά και όσους θέλουν να το γνωρίσουν βάζοντας το τραπέζι τους ένα εξαιρετικό ποτό. Μάλιστα μέσα από το φεστιβάλ αναδεικνύονται και καινούργια ταιριάσματα του ούζου με γεύσεις όπως το βύσσινο και άλλες που το κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό. Η οσμή του γλυκάνισου και το ταίριασμα του ούζου η πατρίδα του οποίου είναι η Λέσβος με την τοπική γαστρονομία είναι αυτά που αναδεικνύονται μέσα από τη διοργάνωση με στόχο το ούζο της Λέσβου να ακουστεί όσο το δυνατόν πιο μακριά και να δοθεί και η δυνατότητα στους επισκέπτες του καλοκαιριού να το γνωρίσουν ακόμα καλύτερα.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση