Το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Μυτιλήνης και ειδικότερα οι μαθητές του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών, συνοδευόμενοι από την καθηγήτριά τους, Ειρήνη Αναγνώστου, επισκέφθηκαν το Βοστάνειο στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που πραγματοποιήθηκε, με την υποστήριξη και προτροπή του Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ., Ελευθέριου Κότερου.
Οι μαθητές συγκίνησαν τη διοίκηση του νοσοκομείου, με τον Αλέκο Κουτσαντώνη να εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες καθώς προσέφεραν έργα ζωγραφικής δικά τους για να διακοσμήσουν τους χώρους του ιδρύματος, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο φιλικού και ευχάριστου περιβάλλοντος για τους ασθενείς, τους συνοδούς και το προσωπικό.
Η Διοίκηση του νοσοκομείου ευχαριστεί θερμά τους μαθητές, την καθηγήτριά τους και τη Διεύθυνση του σχολείου για την ευαισθησία, την καλλιτεχνική τους έμπνευση και το μήνυμα αλληλεγγύης που μετέφεραν μέσα από την τέχνη τους.
«Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά, που παρά τη νεαρή τους ηλικία, προέβησαν σε αυτή την κίνηση προς το νοσοκομείο με διάθεση να βοηθήσουν, χωρίς να περιμένουν ανταπόδοση», αναφέρει ο κ. Κουτσαντώνης υπογραμμίζοντας ότι η πράξη τους δείχνει πόσο σημαντική είναι η αλληλεγγύη και μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον.