Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στους φίλους της ορεινής ποδηλασίας για την πρώτη ποδηλατική βόλτα της νέας χρονιάς, την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026. Η καθιερωμένη πλέον πρώτη MTB εξόρμηση θα πραγματοποιηθεί στο βουνό, στην περιοχή της Αμαλής, με ώρα συνάντησης στις 10:30 το πρωί.
Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα μέλη του συλλόγου επιλέγουν να εγκαινιάσουν τη νέα ποδηλατική χρονιά στον φιλόξενο χώρο της Αμαλής, καλώντας στην παρέα τους όποιον επιθυμεί να μοιραστεί την εμπειρία, ανεξαρτήτως επιπέδου, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την ορεινή ποδηλασία και τη φύση.
Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Αφήνουμε πίσω μας τον χρόνο που πέρασε και πάμε να εξερευνήσουμε τα βουνά, τα μονοπάτια και τις προκλήσεις του 2026. Στόχος της πρώτης μας συνάντησης είναι να ξεκινήσουν οι βόλτες με ομαδικό πνεύμα, να οδηγήσουμε σε αγαπημένα μονοπάτια, να γράψουμε πολλά χιλιόμετρα και, πάνω απ’ όλα, να περάσουμε καλά».
Η συνάντηση θα γίνει μετά το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, σημείο εκκίνησης για μια διαδρομή που υπόσχεται όμορφες εικόνες, κίνηση στη φύση και καλή παρέα. Οι διοργανωτές υπενθυμίζουν στους συμμετέχοντες να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι, με νερό, σωστά συντηρημένο ποδήλατο, κράνος και – όπως πάντα – καλή ποδηλατική διάθεση.
Η πρώτη ποδηλατική βόλτα του 2026 φιλοδοξεί να δώσει τον τόνο για μια χρονιά γεμάτη διαδρομές, δράση και συλλογικό πνεύμα.



