Στην πρόσληψη 159 μόνιμων γραμματέων για τα δικαστήρια της χώρας προχωρά το Υπουργείο Δικαιοσύνης μέσω γραπτού διαγωνισμού από τον οποίο οι επιτυχόντες θα εισαχθούν στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, όπου θα εκπαιδευτούν και στη συνέχεια θα τοποθετηθούν στις θέσεις τους στα δικαστήρια.
Να σημειωθεί ότι για τα δικαστήρια της Μυτιλήνης προβλέπονται 4 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και δύο θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το παράρτημα του Πρωτοδικείου στη Λήμνο.
Αναλυτικές οδηγίες παρέχονται από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και την ιστοσελίδα της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών όπου υποβάλλονται και οι αιτήσεις στο σύνδεσμο https://e-applications.esdi.gr:4430/EsdiClerks, ενώ η προθεσμία υποβολής από τους ενδιαφερόμενους ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη και η καταληκτική ημερομηνία είναι αυτήν την Τετάρτη τα μεσάνυχτα.



