Απέκλεισαν τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου οι κτηνοτρόφοι

Spread the love

Στον αποκλεισμό της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου προχώρησε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου με τους κτηνοτρόφους να δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στην περιοχή περιμένοντας τα αποτελέσματα της σύσκεψης που θα γίνει σήμερα στην Αθήνα υπό τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Τσιάρα με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των τυροκόμων και των Αυτοδιοικητικών εκπροσώπων του τόπου μας. Η συνέχεια των κινητοποιήσεων θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της σύσκεψης.

Στον αποκλεισμό της Γενικής Γραμματείας στο Κιόσκι έντονη είναι η παρουσία των εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και των δύο Δήμων και της Περιφέρειας καθώς και άλλων φορέων, των εκπροσώπων των επιχειρηματιών του νησιού μας, πρόεδροι κοινοτήτων και άλλοι εκπρόσωποι φορέων που περιμένουν τα αποτελέσματα της συσκευής από την Αθήνα. Να σημειωθεί ότι οι διαδηλωτές στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου χειροκρότησαν θερμά την Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) όταν ανακοινώθηκε ότι τα μέλη της βρίσκονται έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να στηρίξουν τα αιτήματα των κτηνοτροφών.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου αλλά και έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην Αθήνα από την ΟΛΣΑ.

 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση