Η φορμαρισμένη Σαπφώ έχει ραντεβού με την ιστορία καθώς υποδέχεται την Κυριακή (14.00), στο τελευταίο για φέτος εντός έδρας παιχνίδι, την πρωτοπόρο του ομίλου και μεγάλο φαβορί για την άνοδο ομάδα της Χαλκίδας για την 16η αγωνιστική στην Β’ Εθνική των γυναικών. Παιχνίδι – πρόκληση για την εκπρόσωπό μας, που καλείται να αποδείξει πως δίκαια βρίσκεται στην τετράδα, ενώ έρχεται με φόρα από την μεγάλη της νίκη με τις Πόντιες Δραπετσώνας και το εμφατικό σκορ (5-0) που σημείωσε πριν από την διακοπή.
Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος η ομάδα του Σπύρου Πιπερά θα κατακυρώσει την τέταρτη θέση ανάλογα και με τα αποτελέσματα των άλλων διωκτών, ενώ θα πάει στην Μύκονο την προτελευταία αγωνιστική και θα ολοκληρώσει τους αγώνες της αφού στο φινάλε έχει ρεπό. Με την ίδια αγωνιστική νοοτροπία, το πλάνο και το καθαρό μυαλό οι παίκτριες της Σαπφούς θα μπουν στο γήπεδο να χαμογελάσουν και αυτή την φορά.
Αγωνιστικά ο κόουτς της λεσβιακής ομάδας θα βασιστεί στην ίδια ενδεκάδα που αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι. Η Χαλκίδα έρχεται και αυτή από νίκη στην έδρα της με 3-0 τον Πήγασο Θριασίου με χατ-τρικ της Socarras. Στον πρώτο γύρο είχε νικήσει με 4-0. Διαιτητής ο Καραγιάννης.
Το πρόγραμμα
16η αγωνιστική
- Νηρηίδες Φθίας-Διαγόρας Ραχών
- ΠΑΣ Αθηνών-Θρίαμβος Χ.
- Σαπφώ-Χαλκίδα
- Πόντιες Δρ.-ΑΕ Μυκόνου
- Επίσης για την Γ’ Εθνική θα παίξουν αύριο Σάββατο στην Μύρινα (16.00) η ΑΕ Λήμνου με την πρωτοπόρο Καλλονή.



