Πήρε και Κόμβο η Ανα/ση Γέρας
Σε διψήφιο αριθμό μεταγραφών έφθασε η Αναγέννηση Γέρας, η οποία έχει ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό ενισχύοντας σημαντικά τις γραμμές της. Νέο πρόσωπο ο Χρήστος Κόμβος με τον έμπειρο μέσο να αφήνει τον Όλυμπο και πλέον να τίθεται στην διάθεση του Δημήτρη Γαβαλά, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να την θωρακίσει στον νευραλγικό χώρο του κέντρου.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Ενισχύεται
Μετά τους Θεόδωρο Αραμπατζή, Ρονάλντο Σιμόνι και Νίκο Γιακαλή στην ομάδα του Αφάλωνα θα αγωνίζεται και ο νεαρός Παναγιώτης Πιττός, ο οποίος αλλάζει στρατόπεδο και από τον Ερμή στον οποίο έπαιζε μετακομίζει στον Κεραυνό να τον βοηθήσει στην φετινή του παρουσία που, όπως όλα δείχνουν, θα παίξει στην Β’ κατηγορία. Ο Πιττός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Αίγειρου Μιστεγνών.
ΟΛΥΜΠΟΣ: Με Ράφα στα δοκάρια
Με τον έμπειρο πορτιέρο Ραφαήλ Καφαλούκο κάτω από τα δοκάρια θα πορευτεί και την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα από την Αγιάσο, σε μια χρονιά σημαδιακή για τον σύλλογο, αφού με την συμπλήρωση 100 χρόνων θα παίξει, όπως όλα δείχνουν, στην πιο κάτω κατηγορία, αλλαγμένη σε μεγάλο βαθμό και με νέα παιδιά στην δύναμή της. Ο Καφαλούκος, ο οποίος διατηρεί δεσμούς με τον Όλυμπο, προτίμησε να παραμείνει και να στηρίξει την προσπάθεια της νυν ομάδας του, όταν οι συμπαίκτες του είχαν ήδη αποχωρήσει αναζητώντας νέα στέγη.



