Με αίσθημα αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και έμπρακτης προσφοράς, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μυτιλήνης στάθηκε στο πλευρό της οικογένειας στο Πλωμάρι που είδε το σπίτι της να καταστρέφεται από την πυρκαγιά στις 29 Ιουνίου.
Ανταποκρινόμενος στην έκκληση για βοήθεια, ο Σύλλογος συγκέντρωσε και μετέφερε απαραίτητο εξοπλισμό και είδη πρώτης ανάγκης, συμβάλλοντας έμπρακτα στην προσπάθεια της οικογένειας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μέσα από τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει.
Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα πως, στις δύσκολες στιγμές, η αλληλεγγύη μπορεί να γίνει δύναμη και πως κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος απέναντι στις δυσκολίες.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μυτιλήνης εκφράζει ένα μεγάλο και ειλικρινές «ευχαριστώ» σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν, προσέφεραν από το υστέρημά τους και στάθηκαν δίπλα σε αυτή την προσπάθεια.
Γιατί η ανθρωπιά δεν μετριέται μόνο στα λόγια, αλλά κυρίως στις πράξεις. Και σε δύσκολες στιγμές, η αλληλεγγύη, η προσφορά και η στήριξη είναι οι αξίες που μας ενώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς.



