Κάποιες ομάδες δε χωρίζουν ποτέ!

Spread the love

Έφτασε μέχρι τη θέση του Λιμενάρχη Μυτιλήνης από την οποία συνταξιοδοτήθηκε τους προηγούμενους μήνες. Ο Δημήτρης Μάγειρας, ένα από τα αγαπητά στελέχη του Λιμενικού Σώματος, χαίρεται πλέον τη ζωή ως συνταξιούχος και την οικογένειά του. Δεν ξεχνά όμως το Λιμεναρχείο. Βγαίνοντας για περπάτημα τα απογεύματα θα περάσει από τα «παλιά του λημέρια», θα συναντήσει και θα συνομιλήσει με συναδέλφους του, με τους οποίους έχουν κοινή πορεία και συνεχίζουν να συναντιούνται και να έχουν κοινές εξόδους. 

Άλλωστε αυτή η γενιά του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης συνέδεσε την υπηρεσία με τις μεγάλες επιτυχίες στη δίωξη των ναρκωτικών. Μάγειρας, Κουτρομπίλας, Κυμούρης, και μιας που αναφερθήκαμε και στον αδικοχαμένο Παναγιώτη Κυμούρη, που “έφυγε” τόσο πρόωρα, να υπενθυμίσουμε ότι αυτή η ομάδα του Λιμεναρχείου ήταν που πίεσε το Υπουργείο Υγείας ώστε να γίνει πράξη η ίδρυση του αιμοδυναμικού εργαστηρίου στο Βοστάνειο, που έχει σώσει δεκάδες καρδιοπαθείς εδώ και τρία χρόνια.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση