ΣΤΙΒΟΣ: Στη Μήθυμνα οι Αιγαιοπελαγίτικοι!

Spread the love

Αλλαγή δεδομένων στην διοργάνωση των Αιγαιοπελαγίτικών αγώνων στίβου, η οποία τελικά θα γίνει στο γήπεδο Μολύβου 10-11 Οκτωβρίου, όπως είχε  προγραμματιστεί από τον ΣΕΓΑΣ. Μπορεί τις τελευταίες μέρες να υπήρξε μια αναταραχή για την στασιμότητα σε απαραίτητες και αναγκαίες εργασίες, οι οποίες έπρεπε να γίνουν για να ετοιμαστεί το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τις αποστολές από το Αιγαίο, όμως, μετά από συντονισμένες ενέργειες και προσπάθειες που έγιναν από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου οι εργασίες έκαναν επανεκκίνηση την περασμένη Δευτέρα και συνεχίζονται πυρετωδώς, σκορπώντας χαρμόσυνα μηνύματα. 

Άλλωστε ο Μόλυβος επ’ ουδενί δεν θα ήθελε να χάσει μια διοργάνωση την οποία την ήθελε πολύ για την προβολή του και αυτή να μετακόμιζε σε άλλο Στάδιο, όπως είχε ακουσθεί, το Κ. Κεντέρης. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει, ο εργολάβος που έχει την ευθύνη του περιμετρικού χώρου για τον κόσμο κυρίως, αλλά και ο εργολάβος για τους πυλώνες φωτισμού έχουν εγκατασταθεί ξανά στον Μόλυβο για να ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες εργασίες, το γήπεδο να ετοιμαστεί και οι αγώνες να γίνουν στον Μόλυβο. Μετά τις εξελίξεις αυτές, αυτό που απομένει είναι οι επίσημες τοποθετήσεις και ανακοινώσεις για το θέμα που είχε προκύψει από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου, ο οποίος είναι ο οικοδεσπότης της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στο Αρχιπέλαγος.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση