Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 93χρονου Θρασύβουλου Τσακίρη, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή των Μιστεγνών.
Στις έρευνες συμμετέχουν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ έχουν επιστρατευθεί drone και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στον εντοπισμό του ηλικιωμένου.
Ο 93χρονος είναι πατέρας του Κώστα Τσακίρη, προέδρου του Συλλόγου «Κιβωτός του Γένους», ο οποίος από την πρώτη στιγμή απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις Αρχές ή μαζί του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, ο Θρασύβουλος Τσακίρης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα Μιστεγνά και, παρά την προχωρημένη ηλικία του, ήταν καλοστεκούμενος και συνήθιζε να κινείται μόνος του στο χωριό. Μάλιστα, επισκεπτόταν συχνά τα χωράφια της περιοχής, χωρίς φυσικά να εργάζεται πλέον σε αυτά.
Ο ηλικιωμένος φέρεται να εθεάθη για τελευταία φορά στον κεντρικό δρόμο των Μιστεγνών. Οι κάτοικοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να κατευθύνθηκε προς κάποια αγροτική περιοχή και, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, να μην κατάφερε να επιστρέψει.
Οι έρευνες συνεχίζονται και στις αγροτικές εκτάσεις της ευρύτερης περιοχής, ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Αρχών αναμένεται να επεκταθούν και στα πηγάδια.
Όποιος έχει δει τον 93χρονο ή διαθέτει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με την Αστυνομία ή με τον γιο του, Κώστα Τσακίρη, στο 6932 811653.
Κάθε πληροφορία, ακόμη και αν φαίνεται μικρή ή ασήμαντη, μπορεί να αποδειχθεί σημαντική για την εξέλιξη των ερευνών.



