Έφοδος της Δίωξης στον Χάλικα – Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα χασίς

Spread the love

Σημαντικό πλήγμα στη διακίνηση ναρκωτικών στο νησί μας φέρεται να κατάφερε η Δίωξη Ναρκωτικών της Αστυνομίας, έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε κατοικία στην περιοχή του Χάλικα.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο έρευνας που βρισκόταν σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα, με τις Αρχές να έχουν θέσει υπό παρακολούθηση συγκεκριμένο άτομο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε συνολική ποσότητα περίπου 8,5  κιλών χασίς.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας, οι οποίες αναμένεται να δώσουν περισσότερα στοιχεία για την επιχείρηση και την υπόθεση.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση