Βελτιωμένη, αλλά πάλι ηττημένη

Spread the love

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην νίκη επί της Καλλιθέας η Καλλονή, η οποία ηττήθηκε την Κυριακή στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο με 2-0 και παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.  Η Καλλονή προσπάθησε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, έδειξε βελτιωμένη σε σχέση με άλλα παιχνίδια, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό σε εκτός έδρας παιχνίδι και απέναντι σε ομάδα με τον ίδιο στόχο.

Όλα βέβαια θα ήταν διαφορετικά αν ο διαιτητής έδειχνε πέναλτι στην φάση του 3ου λεπτού όταν ο Λαμπράκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ρόρα, αλλά αντί αυτού έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.  Στο 16′ ο Σκαρτσίλας έβγαλε τη σέντρα, ο Κρητικός έπιασε γυριστό και η μπάλα πέρασε άουτ και έξι λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Σκαρτσίλας πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μανιάτη, αλλά ο Ρεπετσάς πρόλαβε και έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 24′ και πάλι οι γηπεδούχοι απείλησαν με διαδοχικά σουτ των Τσιλιγκίρη και Κρητικού, ενώ στο 32′ από εκτέλεση φάουλ του Μπούζα, ο Στίκας με πλασέ δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Μοναδική στιγμή που η Καλλονή απείλησε στο πρώτο μέρος ήταν στο 42′, όταν ο Λίταινας έκλεψε την μπάλα, έκανε  το σουτ και ο Γκαραβέλης μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια. Στην επανάληψη η ομάδα του Αιγίου μπήκε δυνατά, στο 50′ ο Ντέμος βρήκε τον Σκαρτσίλα και το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Μανιάτης νίκησε τον Ιβάνκο. Τελικά η υπεροχή του Παναιγιάλειου καρποφόρησε στο  65′ όταν ο  Τσιλιγκίρης τροφοδότησε τον Κριτικό  και αυτός με σουτ άνοιξε το σκορ, σε μία φάση που φέρει ευθύνη ο Μανιάτης.

Η Καλλονή αναγκάστηκε να βγει μπροστά, αλλά φάσεις δεν μπορούσε να δημιουργήσει επιβεβαιώνοντας το πρόβλημα που έχει μεσοεπιθετικά. Στο 85′ άγγιξε την ισοφάριση με τον Ρεπετσά από κοντά να μην σκοράρει και σαν να μην έφτανε αυτό ένα λεπτό μετά ο Σκαρτσίλας έκανε το 2-0 και κλείδωσε έτσι το τρίποντο για τον Παναιγιάλειο. Να σημειώσουμε ότι ντεμπούτο έκανε με την φανέλα της Καλλονής ο Σισέ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 66ο από τον Σβόγιτς που επίσης έπαιξε για πρώτη φορά.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Παναγιώτου (46′ Ντέμο), Μπούζας, Ρότα, Μωυσίδης, Καζναφέρης, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός, Ιβάνκο.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης, Γιουκαρής, Λίταινας, Λαμπράκης, Σισέ (66′ Σβόγιτς), Σοφιάνης.

 

Δηλώσεις

Δημήτρης Γαβαλάς, προπονητής Καλλονής

 

«Συγχαρητήρια στο φίλο μου τον Δημήτρη και καλή συνέχεια στον Παναιγιάλειο. Στο πρώτο ημίχρονο διεκδικήσαμε στα ίσια το ματς, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις και απειλήσαμε με αξιώσεις. Και ο αντίπαλος είχε τις δικές του ευκαιρίες στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Στο δεύτερο δεχτήκαμε ένα γκολ από το πουθενά χωρίς να κάνει ο Παναιγιάλειος τελική  προσπάθεια, ρισκάραμε στη συνέχεια και αυτό έχει ως συνέπεια να δεχτούμε και δεύτερο γκολ. Το 2-0 μας αδικεί. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν πολύ οργανωμένο αντίπαλο με γρήγορη μετάβαση και πολύ καλό συγχρονισμό από το 75’ και μετά σε σχέση με εμάς και αυτό το πληρώσαμε».

 

Δημήτρης Σπανός, προπονητής Παναιγιάλειου

 

«Ήμασταν καλύτεροι αλλά όχι κυρίαρχοι. Δημιουργήσαμε τέσσερις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο συν τα γκολ στο δεύτερο και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη νίκη. Ακούω πολλά και διάφορα σχετικά με την Καλλονή. Ούτε θέλω να λέω ότι είμαι καλός προπονητής ή ότι ξέρω τα πάντα, δυστυχώς η  ταλαιπωρία της δουλειάς και η  καθημερινή τριβή με το αντικείμενο σε κάνει να ξέρεις τα πάντα. Κάποιοι την έχουν τελειωμένη την Καλλονή, αλλά εγώ είδα άλλα πράγματα στο βίντεο και στο γήπεδο γι’ αυτό αποκτά μεγαλύτερη αξία η νίκη μας. Δεν θέλω να την συγκρίνω με άλλες ομάδες, αλλά είδατε ότι είναι καλύτερη από κάποιες άλλες. Πολύ μεγάλη νίκη με μεγάλη προσπάθεια και ευχαριστώ τα παιδιά και τον κόσμο παρότι ήρθε λίγος. Συνεχίζουμε, δεν έχει τελειώσει τίποτα σ’ ένα πρωτάθλημα πολύ αμφίρροπο».

Την απόκτηση του τερματοφύλακα, Παναγιώτη Παπαδόπουλου, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Καλλονής. Αυτή είναι η 8η μεταγραφή της Καλλονής την χειμερινή περίοδο και φυσικά η τελευταία. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Παπαδόπουλο. Ο Καβαλιώτης γκολκίπερ γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1988 και προηγούμενη ομάδα του ήταν τα Τρίκαλα. Έχει αγωνιστεί επίσης στις εξής ομάδες: ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΣ Πρέβεζα, Δόξα Δράμας, Μακεδονικό Νεάπολης, Τηλυκράτη Λευκάδας, Βατανιακό, Ηρακλή, Φωστήρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ζάκυνθο». 

 

 

 

 

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση