Γενική συνέλευση στον Διαγόρα

Spread the love

Μια από τις πλέον κρίσιμες γενικές συνελεύσεις των τελευταίων ετών θα πραγματοποιήσει την Κυριακή, στις 11.00, στην Αγ. Παρασκευή, ο Διαγόρας, καθώς φέτος οι απαιτήσεις της ομάδας είναι τεράστιες. Η άνοδος στην Γ’ Εθνική μετά τα πανηγύρια και τις φιέστες  έχει φέρει και «πονοκέφαλο» στους παράγοντες της ομάδας, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και αναζητούνται λύσεις στο οικονομικό.

Στην συνέλευση έχουν προσκληθεί όλοι οι τοπικοί φορείς της περιοχής, ενώ το παρών αναμένεται να δώσουν και ο Βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σταύρος Ψαρρόπουλος. Σύμφωνα με τον Χρυσόστομο Χατζηκυριαζή, η διαδικασία είναι άκρως σημαντική αφού θα πρέπει να εκλεγεί και εννεαμελές συμβούλιο που πέραν όλων των άλλων θα «τρέξει» και την ομάδα στην Γ’ Εθνική: «Σίγουρα είναι μια συνέλευση ξεχωριστή από τις προηγούμενες με μεγαλύτερες απαιτήσεις. Ο Διαγόρας μπαίνει σε μια νέα εποχή και χρειάζεται την στήριξη όλων για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Το μεγάλο «αγκάθι» φυσικά είναι το οικονομικό. Θα πρέπει να δούμε από πού θα βρούμε πόρους και να πάρουμε εγγυήσεις, διαφορετικά τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα. Καλούμε όλους όσους αγαπούν την ομάδα αλλά και τον κόσμο μας να δώσει το παρών, ώστε να βρούμε λύσεις».

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση