Εύκολα διπλή Πανελληνιονίκης η Κεραμιδά

Spread the love

Εύκολα και χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, η Γρηγορία Κεραμιδά από την Καλλονή κατέκτησε το Σαββατοκύριακο δυο χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας. Η αθλήτρια που αγωνίζεται με την φανέλα του Δρομέα Βάρης, την πρώτη μέρα των αγώνων κατέκτησε την πρώτη θέση στα 100 μέτρα με χρόνο 11.39, κατεβάζοντας κατά δυο εκατοστά του δευτερολέπτου την καλύτερη επίδοση φέτος στην Ελλάδα, την οποία κατείχε η ίδια με το 11.41 προ ημερών στους αγώνες της Φιλοθέης.

Ωστόσο η Κεραμιδά δεν φάνηκε να είναι ικανοποιημένη από την απόδοσή της αυτή, καθώς το όριο για το Παγκόσμιο του Λονδίνου είναι 11.26. Την Κυριακή η Λέσβια πρωταθλήτρια κατέκτησε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο, αυτή την φορά στα 200μ. με χρόνο 23.16, επίδοση που ναι μεν αποτελεί ατομικό ρεκόρ αλλά έγινε με ευνοϊκό άνεμο και δεν μετρά. Ακόμα και έτσι πάντως  δεν έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο που είναι 23.10, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει τις επόμενες ημέρες στο Λιλ της Γαλλίας.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση