Ποιότητα και ταυτότητα στο λάδι

Spread the love

Για πρώτη φορά μπαίνουν οι βάσεις στον τόπο μας προκειμένου να τεθεί σε μια σοβαρή τροχιά η ανάδειξη του λεσβιακού ελαιολάδου σε εθνικό, και γιατί όχι, και σε παγκόσμιο επίπεδο για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, ώστε στο βάθος του τούνελ να τεκμηριωθεί ο λεγόμενος “ισχυρισμός υγείας”, που δεν είναι τίποτα άλλο από την επιστημονικά τεκμηριωμένη θετική επίδραση των συστατικών του προϊόντος στον ανθρώπινο οργανισμό και τη θωράκιση της υγείας….

 

 

Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση