Ο δάκος… επιτίθεται!

Η εξέλιξη της ξεροβούλας σε σαπιοβούλα στον ελαιόκαρπο, όπως καταγράφεται από τη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ Κρήτης
Spread the love

Κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται η ελαιοπαραγωγή της Λέσβου και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία οι αγρότες περιμένουν να αντλήσουν έσοδα από το ελαιόλαδο, καθώς οι τιμές του προϊόντος αναμένεται να διατηρηθούν σε ικανοποιητικά επίπεδα, ενώ την ίδια ώρα το νησί μας περιμένει μία παραγωγή της τάξης των 12.000 τόνων…

 

 

Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση