Ως μη γενόμενη…

Spread the love

Δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις η 18η αγωνιστική της Α’ Τοπικής το Σάββατο, καθώς οι πρώτες έξι ομάδες της βαθμολογίας νίκησαν και σχετικά εύκολα μάλιστα, με συνέπεια η κατάσταση στις πρώτες θέσεις να παραμείνει ως είχε και πριν τα παιχνίδια. Ο Αιγέας στο Πλωμάρι επικράτησε με 2-0 του Ανδρονικά, ο Αίγειρος συνέτριψε 4-0 τον Αχιλλέα, ο  Όλυμπος δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στον Πολιχνίτο, ενώ ο Ατρόμητος έφυγε νικητής από το Κάτω Τρίτος, 2-1 τον Αλκιβιάδη.

Τεσσάρα έριξε ο Αετός στον Αρίωνα Μ. μέσα στο Μόλυβο, ενώ η Αναγέννηση πήρε τελικά το τρίποντο κόντρα στον Κεραυνό με 2-1. Το μοναδικό αποτέλεσμα που προκάλεσε αίσθηση κυρίως λόγω της έκτασης του σκορ ήταν αυτό του Οδυσσέα Ελύτη με τον Μεσότοπο, με την ομάδα της Μυτιλήνης όχι απλά να κερδίσει αλλά να συντρίβει τον αντίπαλό της με 4-0, παίρνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

 

Αιγέας – Ανδρονικάς 2-0

 

Πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-0, ο Αιγέας πήρε το τρίποντο απέναντι στον Ανδρονικά, παρέμεινε στην κορυφή και θα επιστρέψει πλέον στο Πλωμάρι σε τρεις αγωνιστικές για να υποδεχτεί τον Αίγειρο, έχοντας δυο σερί εκτός έδρας παιχνίδια σε Μήθυμνα και Μεσότοπο. Μετά από ένα «άσφαιρο» πρώτο ημίχρονο, ο Αιγέας άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, με πέναλτι του Αγκόλι, ενώ «καθάρισε» το τρίποντο λίγο πριν το τέλος με γκολ του Σαβέλλη.

 

Αλκιβιάδης Ατρόμητος 1-2

 

Ακριβά θα πουλήσει το «τομάρι» του ο Αλκιβιάδης, που πάλεψε και το παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο αλλά δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό. Η ομάδα της Ανεμότιας με το μυαλό και στον τελικό κυπέλλου, δυσκολεύτηκε να φύγει με το τρίποντο, αλλά τα κατάφερε και παρέμεινε κοντά στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος, αλλά η απάντηση ήρθε άμεσα με τον Μ. Ελευθερίου να σκοράρει, ενώ στην επανάληψη παρά την αποβολή του Τάκη Ελευθερίου στο ξεκίνημα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς την νίκη μετά από γκολ του Ιντζέ.

 

Όλυμπος Πολιχνίτος 2-0

 

Ήρεμο απόγευμα πέρασε ο Όλυμπος στην Αγιάσο απέναντι στον Πολιχνίτο και με το 2-0 παρέμεινε κοντά στην κορυφή. Ο Καλαφάτης που επέστρεψε μετά από καιρό λόγω υποχρεώσεων, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Παπαλόπουλου, η οποία βρήκε άλλο ένα τέρμα στην επανάληψη με τον νεοαποκτηθέντα Καλούλι να ανοίγει λογαριασμό, σε ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες και τρία δοκάρια, δυο από πλευράς Ολύμπου και ένα από τον Πολιχνίτο.

 

Μεσότοπος Οδυσσέας Ελύτης 0-4

 

Αποτέλεσμα που προκάλεσε αίσθηση αυτό στην Αγ. Παρασκευή, κυρίως λόγω της έκτασης του σκορ. Ο Μεσότοπος με αρκετές ελλείψεις αλλά και κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια παραδόθηκε στις ορέξεις του Οδυσσέα Ελύτη, που βρίσκεται τελευταία σε δαιμονιώδη φόρμα, αφού πήρε βαθμό μέσα στα Παράκοιλα και κέρδισε τον Αρίωνα Μ., πριν συντρίψει τον Μεσότοπο με 4-0. Έτσι ανέβηκε στους 9 βαθμούς και αναθάρρησε στην μάχη της παραμονής.

Μοναδικό μελανό σημείο της αναμέτρησης για μια ακόμη φορά η διακοπή, προσωρινή, του αγώνα από τον διαιτητή Βουρανή, καθώς στο γήπεδο υπήρχαν οπαδοί του Διαγόρα που τον «στόλισαν» για τα όσα είχαν γίνει στον αγώνα του κυπέλλου με τον Αιολικό, με τον διαιτητή να διακόπτει και πάλι το ματς και να ζητά την παρουσία αστυνομίας. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Μανιός (2), Γιαγλής και Καλουτζής.

 

Αναγέννηση Κεραυνός 2-1

 

Ματσάρα με πολλές φάσεις εκατέρωθεν και τελικά νικήτρια την Αναγέννηση με 2-1. Ο Κεραυνός έκανε ένα από τα καλυτερά του παιχνίδια, προηγήθηκε με τον Ρομέο, είχε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 0-2, αλλά ένα τρίλεπτο black out έφερε δυο γκολ για τους γηπεδούχους με τον Βλάμμο να δίνει προβάδισμα στην ομάδα της Γέρας. Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο, ο Κεραυνός είχε κλασικές ευκαιρίες, η Αναγέννηση επίσης έχασε και αυτή για να καθαρίσει το παιχνίδι, με το σκορ ωστόσο να μην αλλάζει και το τρίποντο να καταλήγει στην ομάδα του Σπάρταλη.

 

Αρίων Μ. – Αετός 0-4

 

Ο Αετός αν πιάσει απόδοση δύσκολα μπορείς να τον κοντράρεις και αυτό το κατάλαβε με τον χειρότερο τρόπο ο Αρίων Μ., που η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκεται στα καλύτερά του κάνοντας «κοιλιά» τελευταία. Ο Κροτσίδας άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα, πριν το ημίχρονο ο Καλλιματζέρος μετά από καιρό σκόραρε και έκανε το 0-2 για να ακολουθήσουν άλλα δυο γκολ στην επανάληψη από Μουτζούρη και Βλαστέλλη για το τελικό 0-4.

 

Αίγειρος – Αχιλλέας 4-0

 

Εύκολα και χωρίς να φορτσάρει, ο Αίγειρος πέτυχε τον σκοπό του στο ματς με τον Αχιλλέα και θέλει να πάει στο ντέρμπι κορυφής με τον Αιγέα σε τρεις αγωνιστικές, χωρίς απώλειες, παίζοντας πάντως εντός με Οδυσσέα Ελύτη (τυπικά φιλοξενούμενους αφού χρησιμοποιούν την ίδια έδρα) και με Αετό. Στο παιχνίδι με την ομάδα της Πέτρας ο Συβρής με δυο δικά του τέρματα έκανε το 2-0 στο πρώτο μέρος για να ακολουθήσουν δυο ακόμη γκολ με τους Καφαλούκα και Δεσποτίδη για το τελικό 4-0.

 

Πήρε το ντέρμπι ο Αρίων Π.

 

Ο Αρίων Παλαιοκήπου συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του για την κατάκτηση της ανόδου στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής, καθώς κέρδισε στο ντέρμπι του Νοτίου Ομίλου και τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας με 3-1 και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρώτη θέση. Σημαντική νίκη στον ίδιο όμιλο πέτυχε ο Ορφέας Κεραμειών με 1-0 επί του Εφήβου, ενώ σεφτέ στις επιτυχίες έκανε ο Αστέρας Ιππείου κερδίζοντας τα Βασιλικά με 2-0.

Στον βόρειο όμιλο, είχαμε άνετες νίκες για τον Απόλλωνα Δαφίων που συνέτριψε 5-0 τον Ορφέα Άντισσας και την Προοδευτική, που εύκολα πήρε το ντέρμπι με την Φίλια 4-0, ενώ με τρίποντα συνέχισαν ο Μακαρέας Άγρας και ο Ταξιάρχης.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση