Την ώρα που στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις για αθρόες εισαγωγές αιγοπρόβειου γάλακτος από τα Βαλκάνια – για το οποίο υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ποσότητες χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης στην χώρα μας, ενώ οι τιμές παραγωγού έχουν καταρρεύσει ακόμα και κάτω από τα 0,80 ευρώ στο κιλό για το πρόβειο γάλα – η Λέσβος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τη λήξη της φετινής γαλακτοκομικής περιόδου μέσα στον Αύγουστο αποφεύγοντας τα χειρότερα, δηλαδή την περαιτέρω μείωση των τιμών παραγωγού…..
Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»