Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το «Λεσβιακό καλοκαίρι» του «Οινοφόρου»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Το Κτήμα Οινοφόρος συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων καλοκαιρινών εκδηλώσεων των τελευταίων ετών οργανώνει και φέτος το δικό του «Λεσβιακό Καλοκαίρι», θέλοντας να δώσει μία διαφορετική νότα στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού με μία σειρά καλλιτεχνικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων στις εγκαταστάσεις του. Φέτος μάλιστα ο «Οινοφόρος» κάνει την έκπληξη φιλοξενώντας μεγάλα ονόματα από το χώρο του τραγουδιού, ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπημένους στο ευρύ κοινό ερμηνευτές, αποτελώντας πόλο έλξης όχι μόνο για το κοινό του νησιού, αλλά και για όσους προγραμματίζουν διακοπές φέτος το καλοκαίρι στη Λέσβο.
Νίκος Μακρόπουλος, Νατάσσα Μποφίλιου, Γιάννης Πλούταρχος, Πάολα, Ελεονώρα Ζουγανέλλη, Σταμάτης Γονίδης είναι τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν και όπως έγινε γνωστό από τον «Οινοφόρο» έπεται και συνέχεια.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019
ΙΟΥΝΙΟΣ
-ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ
IOYΛΙΟΣ
-ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ
-ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
-ΠΑΟΛΑ – ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
-ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗ – ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
-ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του ο «Οινοφόρος», το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με επιπλέον εκδηλώσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.
Παράλληλα με τις εκδηλώσεις θα διοργανωθούν: Γευστικές δοκιμές, οινοποιήσεις, παρουσιάσεις και εκθέσεις με σκοπό την ανάδειξη του λέσβιου οίνου.

 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img